GM Discovery 2

Sponsorlu Bağlantılar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
GM Discovery 2
5" inç 1280x720P IPS-OGS Ekran + Corning Gorilla Glass 3 koruma

Qualcomm Snapdragon 400 msm8228 1.4GHz 4 Çekirdekli İşlemci (Moto G üzerinde msm8226 yer alıyor 1.2GHz)

450MHz Adreno 305 GPU

1GB Sistem Belleği

4/16GB ROM - Micro SD Kart desteği

2500mAh batarya ile 4 saat üzeri kesintisiz oyun süresi

13MP arka, 5MP ön kamera 1080P video kaydı

Android 4.3 İşletim Sistemi / Kitkat Arayüzü

Çift Sim Desteği

NFC - WiFi - Bluetooth - GPS Bağlantı Özellikleri

Qualcomm Hızlı Şarj Desteği

• Beğen
Tepkiler: CV-Aurora ve Buğra

taylan08

Üye
biraz yetersiz mi kalmış banamı öyle geliyor GMD 1 daha iyi gibi göründü benim gözümü. kamera hariç.Ve xperia l de kullanılan GPU adreno 305 i kullanıyor tek fark XL de 400 bunda 450 de çalışıyor olması. GMD 1 kadar alıcı bulmayacak bence

edit: inşallah gpu ya daha fazla yoğunlaşıp optimize yaparda bizde yararlanırız.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Bilgiler eğer doğruysa, keşke 1,5 GB RAM ve Snapdragon 410 olsaydı.

muxo

muxo

Üye
çok yetersiz 1 ile fazla para farkı olsa bunu almam 1i alırım

caglar b

caglar b

Üye
Neden 4.4 degilde 4.3

enterneoll

enterneoll

Üye
ohoo s3 benchmarktan 20.000 puan alıyor discovery 2 daha s3'e yetişememiş

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
ohoo s3 benchmarktan 20.000 puan alıyor discovery 2 daha s3'e yetişememiş
S3 nasil 20k aliyor?
Bu telefon suan beta yani arka plansa bir cok log tutan uygulama var. Bu telefona custom rom+o.c yaparsaniz 22-25k arasi alir

• Beğen
Tepkiler: Dede
enterneoll

enterneoll

Üye
S3 nasil 20k aliyor?
Bu telefon suan beta yani arka plansa bir cok log tutan uygulama var. Bu telefona custom rom+o.c yaparsaniz 22-25k arasi alir
ben kendim alıyorum :) stock 4.3 sürümü ile 4.3 ile performans uçuşa geçti mali gpu driverları güncellendi ve çok iyi sonuçlar veriyor evet haklısınız log tutan uygulamalar ve beta sürümüde göz önünde bulundurulabilir fakat yeni discovery'den beklediğim 2 gb ram ve kameranın geliştirilmesi bide mtk işlemci kullanılmazsa ben bile geçebilirim

• Beğen
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Discovery 2'nin en büyük rakibi hangi telefon olacak biliyor musunuz?

Discovery 1 :)

• Beğen
Tepkiler: GDDR5, esmeran3 ve Buğra
lolaman

lolaman

Üye
GMD 1 ile aynı gibi geldi

• Beğen
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
DH'de video incelemesi çıkmış. Tasarımı ilk modele benziyor. Malesef yine fason üretim. Telefonun orjinali şu:

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve esmeran3
meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
nexus 5 stok android arayüzü kullanmışlar daha hoş olmuş

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
DH'de video incelemesi çıkmış. Tasarımı ilk modele benziyor. Malesef yine fason üretim. Telefonun orjinali şu:
Fason uretim demissiniz ama ne bekliyordunuz ki gm donanimi tasarimi vs kendisi yapacak kadar buyuk degil suan. Videoyu izlediyseniz ileride amaclari bunu yapmak zaten

• Beğen
Tepkiler: esmeran3 ve 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
Fiyatı tahminen ne kadar olur sizce?

enterneoll

enterneoll

Üye
S3 nasil 20k aliyor?

buyrun buda arkada bi kaç bişey çalışıyomuş sonradan farkına vardım ve telefona en son 1 ay önce wipe yaptım 4.3 sürümünden benchmark

• Beğen
blackcat67

blackcat67

Üye
şu ram takıntısı olan kardeşlerim android 4.4 için 1.5 gb bile çok fazla gm discovery 2 beklentileri karşılayan bir telefon olucak çokta güzel ben çıkınca direk almayı istiyorum

MrExpert

MrExpert

Üye
Bence olmamış bunun fiyatı 900-1000 civarı olur büyük ihtimal gmd 1 kamerası çamur gibi çekiyor 2 ninde öyle olur 13mp biraz göz boyama gibi geldi antutuya birşey diyemem ancak işlemci ve gpu harici bir yenilik yok.

erdi_s

erdi_s

Üye
Bence olmamış bunun fiyatı 900-1000 civarı olur büyük ihtimal gmd 1 kamerası çamur gibi çekiyor 2 ninde öyle olur 13mp biraz göz boyama gibi geldi antutuya birşey diyemem ancak işlemci ve gpu harici bir yenilik yok.
Kardesim nasil camur gibi cekiyo anlamadim? Ben cektigim butun fotograflardan memnunum. Son derece yeterli. Sonucta pro camera degil. Sen 600 liraya 4 cekirdekli 1gb ramli ve 8 mp kamerali bi telefon al sonra da kamerasi camur gibi cekiyo de. Camur atmaktan baska bisey degil bu

MrExpert

MrExpert

Üye
Kardesim nasil camur gibi cekiyo anlamadim? Ben cektigim butun fotograflardan memnunum. Son derece yeterli. Sonucta pro camera degil. Sen 600 liraya 4 cekirdekli 1gb ramli ve 8 mp kamerali bi telefon al sonra da kamerasi camur gibi cekiyo de. Camur atmaktan baska bisey degil bu

Çamur atmıyorum ip4 ten gmdye geçtim (kısa bir sürede 4s kullandım) genel olarak memnunum ancak kamera vasat ip4 ün bile çok daha iyi sonuçlar veriyordu ama diğer yönleriyle gayet iyi... Ama dediğim gibi kamera vasat...

PriZm

PriZm

Üye
S3 nasil 20k aliyor?
Skorlar doğru o donanımla bu cihaz bu skoru alır.25k görmesi çok zor hatta imkansız bir ihtimal çünkü 2 kat daha hızlı cpu-gpu-ram e sahip Note 2 o.c ile 25k ya anca ulaşıyor.

• Beğen
Tepkiler: enterneoll ve Buğra