mta122003
Üye
-
Konu Sahibi
-
Neden ?İkisindende uzak dur kardeşim.
Hocam o da sanırım pubg falan kaldırmıyormuş çok araştırdım olumlu yorum da çok olumsuz da çok onun için yinede teşekkürlerGM 8 öneririm. Fiyat performans için
Pugb de sorun olmuyor. Ben kendim kullaniyorum simdiye kadar sorun yasamadim. Yine de siz bikirsiniz. Bu fiyata, guncel yazilim ve ozellik sunan en iyi model diyebiliriz.Hocam o da sanırım pubg falan kaldırmıyormuş çok araştırdım olumlu yorum da çok olumsuz da çok onun için yinede teşekkürler
Sağolun hocamİkisi içinde 32Gb olan özelliklerine bakınca J4+ 2Gb RAM ile geliyor GM8 ise 3Gb. Ön kamera J4+ 5MP GM8 13MP. GPU konusunda da bir tık daha önde GM8. Diğer çoğu konuda benzerlikleri mevcut. İkisini de bir miktar kullanıp kendin gözlemleyebilirsin ve kararını verebilirsin.
Anladım hocam dediğim gibi görünüşten falan etkilenmiştim gm 8 düşünüyorum şimdiPugb de sorun olmuyor. Ben kendim kullaniyorum simdiye kadar sorun yasamadim. Yine de siz bikirsiniz. Bu fiyata, guncel yazilim ve ozellik sunan en iyi model diyebiliriz.
Hocam GM 8 de birçok olumlu ve olumsuz yorum var dediğim gibi , j4 kullananlarda falan da sorun oldu yazanlar olmamış görünüşü icon paketi launcherı falan hoşuma gidiyor o yüzden onu istiyordum bi neviSamsung'un J serisi telefonlarından uzak dur. J serisi telefonlarin donanımları cok kötü oluyor. J6 plus çıktı yeni içindeki donanım milattan önce kalma. GM kullanmadım ama GM içinde çok sorunlu telefonlar diyorlar.
GM8 al pişman olmazsın.Sağolun hocam
Anladım hocam dediğim gibi görünüşten falan etkilenmiştim gm 8 düşünüyorum şimdi
Hocam GM 8 de birçok olumlu ve olumsuz yorum var dediğim gibi , j4 kullananlarda falan da sorun oldu yazanlar olmamış görünüşü icon paketi launcherı falan hoşuma gidiyor o yüzden onu istiyordum bi nevi
Sağolun hocam bi bakalım hayırlısı , herkes kafamı karıştırdı J4+ öven çok GM 8 i de öven çokGM8 al pişman olmazsın.
Kafa karışacak bir durum yok. Ben GM hiç kullanmadım ama kulllananlardan da pek iyi bir telefon olmadığını ve sürekli sorun çıkarttığını söylediler. J serisi cihazlarda bana göre Samsung'un insanları kaziklamak için ürettiği telefonlar. Daha yeni arkadaşım J6 plus aldı. İşlemcisi çok eski. İyi bir telefon istiyorsan Xiaomi lere bakmani tavsiye ederim.Sağolun hocam bi bakalım hayırlısı , herkes kafamı karıştırdı J4+ öven çok GM 8 i de öven çok
Aslında Huawei Y6'da güzele benziyor
Ben kullanıyorum ve hiçbir sorun görmedim. Dediğin kullanıcılarda ne gibi hatalar veriyormuş açıklarmısın bende yok çünkü merak ettimKafa karışacak bir durum yok. Ben GM hiç kullanmadım ama kulllananlardan da pek iyi bir telefon olmadığını ve sürekli sorun çıkarttığını söylediler. J serisi cihazlarda bana göre Samsung'un insanları kaziklamak için ürettiği telefonlar. Daha yeni arkadaşım J6 plus aldı. İşlemcisi çok eski. İyi bir telefon istiyorsan Xiaomi lere bakmani tavsiye ederim.
Şarj yeri çok bozuluyormus GM lerde.Ben kullanıyorum ve hiçbir sorun görmedim. Dediğin kullanıcılarda ne gibi hatalar veriyormuş açıklarmısın bende yok çünkü merak ettim
Neredeyse bir yıldır kullanıyorum bozulma felan olmadı. Başka ne sorunu var?Şarj yeri çok bozuluyormus GM lerde.
kullanmadığımi söyledim. İnternette GM kullananların şikayetlerini okumuştum bende yeni telefon almadan once.Neredeyse bir yıldır kullanıyorum bozulma felan olmadı. Başka ne sorunu var?
GM kullananların yalnızca olumsuz yorumlarını okumuşsun demek kikullanmadığımi söyledim. İnternette GM kullananların şikayetlerini okumuştum bende yeni telefon almadan once.
Ağırlıklı olarak olumsuz yorumlar var zaten.GM kullananların yalnızca olumsuz yorumlarını okumuşsun demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?