ahmtwrc857
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kimi özellik kağıt üzerinde doğru ama bir çoğu tecrübe ile sabit iPhone un yazılımsal tarafı üstündür şüphesiz ama eski yanları var batarya boyut ppi değeri vs siz telefonu yerden yere vurdunuz ben de bildiklerimi yazdım o kadar kibir e gerek yokKağıt üstünde yazılanlara çok inanma. Piyasadan senden daha çok haberim olduğu kesin bu Yaptığın yorum ile
YaşarsınızPeki bisi daha sorim lg g4 ithalatçı garantili alsam sıkıntı yasar miyim
GT-I9301Q ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
saf android süper olur ama işlemci orta seviye olduğu için şahsen biraz kararsızım ama keyif olarak kesinlikle gm5 ekranı büyük.Lg flex 2 ye baktim da oda olmuyo acaba general mobile 5 plus icin fifa 16 nova 3 falan kasar mi ve general de dikinti olacagini söylüyorlar ama bana kalirsa sonuçta arkasinda google var ve arayiz saf android uabi discovery launcher kullanilmafigi icin ven pek sikinti olacağını düşünmuyorum siz ne dersiniz
GT-I9301Q ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
sonuçta gm nin arkasında google yok google kendisi bir ürün ürettirirse arkasında olur ki oda çinde kaynağı çinli bir firma olan telefonu al getir bana damgamı vurup satayım demez gm ürünlerinde sorun yaşama olasılığın yüksek
16gb'lık bir cihaz almaktansa mevcut cihazını kullansın değerli kardeşimizBu 2 telefonu kıyaslamak hiç olmamış. Gm nedir ya Donanım desen kötü, yazılım desen kötü, destek desen yok, satarken bedavaya gider. Kasma donma bilmem ne açısından zaten apple bu konuda kendini ispatlamış. Sonuç Apaçık ortada
İPhone 5s 16 gb iOS 8.4 jailbreak
Çeyrek altın eminmisin? İphone 5 n11 de 999 tl hadi benden de 1 tl toplam 1000tl oldu.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBu arada s5 1200 tl bence o cihaz o fiyata tambi f/p cihazı
megapikselin önemsiz olduğunu bilmen gerekir kardeş önemli olan sensörüBence 5S Filan Gereksiz BU Saatten Sonra 4" Ekran 8 Mp Kamera Ne Bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?