Lumiance
Üye
Woww sizin piyasadan haberiniz yok galiba donanım bu paraya neredeyse en iyi donanım SD 800/801 den sonra ram 3 GB bu fiyat aralığında çok az cihazda var ROM 32 GB çok iyi erkan yine öyle kameralar yeterli arka 16 olabilirdi yazılım derseniz güncelin dibi 2 sene güncelleme garantili servis sorunu bi hafada cozuyor (İstanbul da 1 günde teslim imkanı var diye duydum) satış meselesi iPhone dan başka hangisi para ediyor ki bence tek kötü yanı kronik sorunların neredeyse her modelde çıkması eee bu kadarı kadi kızında da olur durust olmak lazım benceBu 2 telefonu kıyaslamak demek ben hiç olmamış. Gm nedir ya Donanım desen kötü, yazılım desen kötü, destek desen yok, satarken bedavaya gider. Kasma donma bilmem ne açısından zaten apple bu konuda kendini ispatlamış. Sonuç Apaçık ortada
İPhone 5s 16 gb iOS 8.4 jailbreak
Woww sizin piyasadan haberiniz yok galiba donanım bu paraya neredeyse en iyi donanım SD 800/801 den sonra ram 3 GB bu fiyat aralığında çok az cihazda var ROM 32 GB çok iyi erkan yine öyle kameralar yeterli arka 16 olabilirdi yazılım derseniz güncelin dibi 2 sene güncelleme garantili servis sorunu bi hafada cozuyor (İstanbul da 1 günde teslim imkanı var diye duydum) satış meselesi iPhone dan başka hangisi para ediyor ki bence tek kötü yanı kronik sorunların neredeyse her modelde çıkması eee bu kadarı kadi kızında da olur durust olmak lazım bence
Peki beyler g3 bu iki telefon arasinda hangi sirayi alir yani g3 icin ne dersiniz kusura bakmayın surekli bi telefon ile geliyorum ama hep araştıriyorum ve kafam karisiyor
GT-I9301Q ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?