emreli01
Üye
arkadaşlar güncelleme almasiyla alakalı değil ama bende bu telefondan kardeşime almayı düşünüyorum artıları eksileri siz kullanıcıları olarak nelerdir samimice söylerseniz sevinirim bunu neden diyorum genelde yeni telefon alan kişi kötü yanı olsada söylemek istemez kötülememk için ama uzun süredir kullandıgınz için bilirsinz artısını eksisini nette yorumlara baktıgımda ahizede ses az geliyor veya karşi tarafa ses gitmiyor az gidiyor gibi yorumlar okudum sizlerde bunlar ne derece genel bi degerlendirme yaparak yardımcı olursanız belirleyici olacak benim içinde Teşekkürler şimdiden
ilk aldığım gun bende de ses az gitmesi ve gelmesi vardı gm asistan ile yazdıım hatayı ertesi gün hicbir mudahale olmamasına rağmen düzeldi
şarj konusunda sabah 10 gibi mobil veriyi açıyorum 2g olarak mesajlar gelsin sadece diye akşam 20.30 a kadar falan açık oluyo (kapatırsam max 1 saat kadar ) hala %40a yakn kalıyo 4 saate yakın ekran süresi alıyorum
700 liralık bir cihaz ve eksisi olduğu yerine fazlasının olduğunu düşünüyorum Şuan lık tek sıkıntı telefonu sarzdan çektikten sonra sarzin %95-96 ya direk düşmesi onun dışında 1,5-2 günü rahat çıkarıyorEksi yönleri nedir peki ?
700 liralık bir cihaz ve eksisi olduğu yerine fazlasının olduğunu düşünüyorum Şuan lık tek sıkıntı telefonu sarzdan çektikten sonra sarzin %95-96 ya direk düşmesi onun dışında 1,5-2 günü rahat çıkarıyor
Cherry Mobile cihazına bu hafta yayınlanabilirmişResmi olmayan güvenilir kaynaktan bana söylenen bilgilere göre Android Marshmallow GM 4G cihazına 12 Ekim de dağıtılmaya başlanacaktır. Bu bilgiyi GM 4G'nin ikizi olan Filipinlerde bulunan Cherry Mobile G1 telefonun beta testleri de doğrular niteliktedir. Şimdiden hayırlı olsun diyelim bu da resimler...
12 Ekim kesin diyordu bana ama resmi olmadığı için birşey söylüyemiyorumYakındır ya, bir az önce nexuslar için yayınladı google.
1- Şarj göstergesi Saf androidtte olmazbi abi var gmd çalınmış gm 4g almışta birkaç şeyini beyenmedim ilki üstte şarj % si yok 2 menüye girince menü sonuna gelince başa dönmüyo 3 üstten çekince üstü beyaz
% olduğuna emin misiniz ben göremedim de1. Beğenmediklerinin hepsi Google'ın stock romuyla ilgili. 2. Yeni gelecek marshmallow ile şarj %si status barda yazıyor. (Lollipopda ise barı aşağı indirince yazıyor.)
Ek: Stock Marshmallow layers uygulamasını, temalarını da destekliyor. Herhangi bir custom roma gerek yok.
% olduğuna emin misiniz ben göremedim de. Resim falan var mı?
@İnvoke öyleyse müthişmişAndroid android android marşmellow güncelliyo herkess
Android android android marşmelov güncelliyo herkesssss@İnvoke öyleyse müthişmiş.
İlla trolleyecen konuyu yani.
@İnvoke öyleyse müthişmiş.
İlla trolleyecen konuyu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?