Aynen root bizim için olmazsa olmazı yoksa bu reklamlar hiç çekilmezM 6.0 için şuan olmasada rootlama çıkar yine![]()

aynı sorun bende de varGuncelleme geldi pek eklenen pek bisey yok her guncellemede daha da kotu oluyor bu lanet telefon. Marsmallow a gectik guncellemeden sonra Google olay store durdu hatası veriyor bi turlu açılmıyor. Aynı sorunu olan varmi
Guncelleme geldi pek eklenen pek bisey yok her guncellemede daha da kotu oluyor bu lanet telefon. Marsmallow a gectik guncellemeden sonra Google olay store durdu hatası veriyor bi turlu açılmıyor. Aynı sorunu olan varmi
Sony kullanın

Eyv. Kardeşim sağol. İlginç bi şekilde kendi kendine düzeldi. Anladım ki GM kullanılmaz.Recovery den Sıfırla olmadı Stock ROM flashican
Edit : dikkat et sıfırlamadan önce kullandığın Google Play hesabını ve şifresini unutma
Tamam![]()
Gm efsane işte böyle tekrar olursa forumdaki stock romu atEyv. Kardeşim sağol. İlginç bi şekilde kendi kendine düzeldi. Anladım ki GM kullanılmaz.

Eyv. Kardeşim sağol. İlginç bi şekilde kendi kendine düzeldi. Anladım ki GM kullanılmaz.
Custom Romlarda var3 ay GMD kullandım ama fu ll Custom ROM kullandım öteki turlu Stock ROM la kullanılmaz GM

Custom Romlarda var![]()
Hayır General Mobile 4G için de var apo![]()