GM 4G Android 6.0 M Güncellemesi Başladı !

Sponsorlu Bağlantılar

kralberk13

kralberk13

Üye
aynen

sahin02

sahin02

Üye
Rootlu cihazlara da geliyor mu?

kralberk13

kralberk13

Üye
gelsede alamazsın sanırım rootu kaldırman lazım sistem modifikasyonlu gibi bişey diyodu gmd de

sahin02

sahin02

Üye
Aynen zaten 8.8 mb gelmiş yeniden başlatıyorum yükle diyerek bir bakıyorum yine çıkıyor yüklüyor gbi gösteriyor ama yine geliyor? Olmazsa bizde rootu kaldırıp güncellemeyi alıp tekrar rootlarz tabi marshmallow için ayrı root varsa

kralberk13

kralberk13

Üye
M 6.0 için şuan olmasada rootlama çıkar yine :)

• Beğen
Tepkiler: sahin02
phasan

phasan

Üye
Gm kullananlara hayırlı olsun

inssurgent

inssurgent

Üye
Guncelleme geldi pek eklenen pek bisey yok her guncellemede daha da kotu oluyor bu lanet telefon. Marsmallow a gectik guncellemeden sonra Google olay store durdu hatası veriyor bi turlu açılmıyor. Aynı sorunu olan varmi

bbakkus

bbakkus

Üye
Guncelleme geldi pek eklenen pek bisey yok her guncellemede daha da kotu oluyor bu lanet telefon. Marsmallow a gectik guncellemeden sonra Google olay store durdu hatası veriyor bi turlu açılmıyor. Aynı sorunu olan varmi
aynı sorun bende de var

sebo7

sebo7

Üye
GM almayın buna kanarak :)

phasan

phasan

Üye
Sony kullanın

Sarangni

Sarangni

Üye
Ekşi Sözlük okuduğuma göre yavaşlama ve Google Play de sorunlar var.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi

Recovery den Sıfırla olmadı Stock ROM flashican

Edit : dikkat et sıfırlamadan önce kullandığın Google Play hesabını ve şifresini unutma

Tamam :ehe

inssurgent

inssurgent

Üye
Recovery den Sıfırla olmadı Stock ROM flashican

Edit : dikkat et sıfırlamadan önce kullandığın Google Play hesabını ve şifresini unutma

Tamam :ehe
Eyv. Kardeşim sağol. İlginç bi şekilde kendi kendine düzeldi. Anladım ki GM kullanılmaz.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
Rygebin

Rygebin

Üye
Hayır General Mobile 4G için de var apo :D

Üst Alt