GLTools [root] (gfx optimizer) v1.96 + patched

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
GLTools [root] (gfx optimizer) v1.96 + patched

Gereksinimler : Androıd 2.2+, Root

3D grafik ayarlarını bu araçla yapabilirsiniz.

GLTools sistem çapında 3D render ve diğer yapılandırmaları kontrol etmeye yarıyor. Herhangi bir uygulamada render çözünürlüğü, bit derinliği, doku sıkıştırma ve değiştirmeyi sağlıyor. Ayrıca işin içinde shader ve anti-aliasing ayarları da var. GLTools için root gerekli. Tabii ki bu araç cihazda sorunlara da neden olabilir. Meraklı kullanıcılar ve geliştiriciler için ilginç bir araç.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

• Beğen
Tepkiler: soldierman, ÇaRşI 2387 ve Nextman

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Aiden Pearce ve Bahadir_fb
DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
bu uygulama general mobile discovery brick etti...

soldierman

soldierman

Üye
Bilmeyenler kurcalamasin risklidir.Brick demeyelim sanal islemci uyusmazligindan telin acilmaz.Egee usb moduna alip bilgisayara baglayip ana klasorunu gorebiliyorsan telinin ordan gltools un data dosyalarini sil telini yeniden baslat.Acilcaktir

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
maalesef, sistem tamamen çöktü hiç bir tepki vermedi, garantiye gönderildi...
general mobile discovery nin jelybean sürümünü kullananlar <<sakin yüklemesin...
...
note 2 kitkat <<yükledim sorun çıkmadı...

turancen

turancen

Üye
Kardeş bende g3 de açtığımda yo-ho-ho diye uyarı veriyor ve ufak ekranda sağda ve solda ramaklar ve ortada ise google play linki var, ne ettiysem çalıştıramadım, half life 2 için uğraşacaktım ama bir türlü program çalışmadı, bir yardım etsen
Bu arada patcher linki çalışmıyor

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bende g3 de açtığımda yo-ho-ho diye uyarı veriyor ve ufak ekranda sağda ve solda ramaklar ve ortada ise google play linki var, ne ettiysem çalıştıramadım, half life 2 için uğraşacaktım ama bir türlü program çalışmadı, bir yardım etsen
Bu arada patcher linki çalışmıyor

Güncel sürüm

canavar195

Üye
Nasıl kullanıldığı hakkında bilgi varsa verir misin her yeri ingilizce

turancen

turancen

Üye
Kardeş program çalışmıyor, dediğim hatayı veriyor, şuna bir el atsan

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye