Glossy Style Digiclock by najanaja

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SymbianHacker

Kapalı Hesap
eline sağlık Aydın abi muhteşem olmuş
ben o resmi kullanarak alttaki boşluğa hava durumu eklemeyi planlıyordum ama resmin boyutunun küçüleceğini tahmin etmemiştim
Daha önceden DustoJniK arkadaşımız böyle bişey paylaşmıştı ama onda da saatim arkaplanı duvar kağıdına aitti o günden beridir uğraşıyorum ama olmadı neyse hava durumu eksik oluversin nolcak ki bu daha iyi Emeğine Sağlık

- - - Eklendi - - -

mobildeyim pc ye geçince beğeneceğim

- - - Eklendi - - -

buyrun arkadaşlar beyaz olanın önizlemesi

Tepkiler: KinG Tornado, Esendağlı ve najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

Rica ederim kardeşim beğenmene sevindim alttaki boşluğa hava durumunu nasıl ekleyecen anlamadım ama söz senin için bida geniş olarak deneyecem boyutu büyütüp yapacam bide, düzgün bişey çıkarabilirsem paylaşırım yine zaten bu geniş olmaması dışında birebir aynı senin istediğinle arkaplanı efekti falan aynı verdim.

Tepkiler: KinG Tornado
güzelmiş bide saydam olsaymış

Tepkiler: bayram yazıcı, ayran3883 ve najanaja

SymbianHacker

Kapalı Hesap

işte geniş yapabilseydim saatin altında siyah bir boşluk oluşcaktı. Orayada hava durumu widgetini koycaktım. Aynı HTC gibi olcaktı

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
güzelmiş bide saydam olsaymış

saydam derken rakamların oturduğu yeri diosan orası katmanlardan oluşuyo saydam olmaz ama katmanları iptal edip bi tanesini tutarsam o zaman saydam olur. Rica ederim.

- - - Eklendi - - -

işte geniş yapabilseydim saatin altında siyah bir boşluk oluşcaktı. Orayada hava durumu widgetini koycaktım. Aynı HTC gibi olcaktı
sen yanlış düşünüyon ama altta boşluk olacakta orası da widgete ait bi bölüm sonuçta, sen 2 widgeti nasıl üst üste bindirmeyi düşünüyosun o dediğini yapamazsın 2 widget üst üste gelmez ama çakma bi htc yapabilirim istiyosanız bu saatin arka planının alt kısmını genişletirim o alt tarafa bide havadurumuyla ilgili bi ikon eklerim güneş veya bulut gibi bide rakamla derece eklerim al sana htc tabi hep aynı dereceyi gösterecek

SymbianHacker

Kapalı Hesap

altını genişletsen ama widget genişliği aynı olsa olmaz mı ? Yani

saat koyma yerinin genişliği aynı olacak ve saatin altı dışarı taşacak

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

kardeş saatin altı dışarı taşsada o widgete ait bi bölüm olacak yine olmaz yani bunun üstüne başka widget koyamazsın. anca şöle olur arkaplanı ikiye bölerim üst kısmını sat arkaplanı yaparım alt kısmını hava durumu arkaplanı yaparım 2 widgeti alt alta kodunmu bir bütün gibi görünür yani mantıken görüneceğini düşünüyorum bilmem anlatabildim mi aklımda zaten ben o saat üstünde çalışacam da fırst bulabilirsem başka işler var şimdi elimde

RUKO

Üye
Yiğit kardeşimin isteği üzerine biraz geç kaldım ama anca becerdim aynısını yapmayı kiminiz saati siyah font kullanıyo kiminiz beyaz font bende iki renk içinde yaptım

bu temanın linkini verebilirmisin çok hoşuma gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...