Glock, Toyota'nın Temposundan Emin Değil..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Glock, Toyota'nın Temposundan Emin Değil..
Timo Glock, bu hafta sonu Formula 1'in yeni cadde pisti Valensiya'da, Almanya ve Macaristan'da gösterdiği tipte bir tempo ortaya koyup koyamayacağını bilmenin imkânsız olduğunu söyledi.



Üç hafta önce Budapeşte'de aldığı ikincilikle ilk podyumuna ulaşan Alman pilot, Toyota, Renault, Red Bull ve Scuderia Toro Rosso arasındaki orta sıra mücadelesinin çok yakın olmasıyla bir haftadan diğerine kimin en hızlı olacağını tahmin etmenin zorlaştığını belirtti.

Timo Glock: "Bir piste geldiim her seferinde nerede olduğumuzdan emin olmam. Çünkü ilk 10 civarı çok yakın. İşlerin nasıl gittiğini bekleyip görmemiz gerekiyor. Momentumumuzu yüksek tutmak bizim için harika olacaktır"

"Sonuç bunu göstermese de Hockenheim'de de iyi bir tempomuz vardı. Ama Budapeşte, bir başka adım attığımızı gösterdi ve umarım bunu burada tekrarlarız"

Glock ayrıca, kendi kişisel seviyesinin sezon başına göre yükseldiğini kabul etti ama sene içindeki gelişmelerinin her zaman sonuçlara yansımadığını da belirtti.

Glock: "Sene boyunca kendimi oldukça fazla geliştirdim. Sorun, yarıştan yarışa gelişmemizin sonuçlara yansımamış olmasıdır"

"Budapeşte'de, araç istediğimiz gibi olduğunda neler yapabileceğimizi gösterdik. Şimdiye kadar, doğru yönde adımları atışlarımızı görmek gerçekten güzel ve iyi bir eğlence"
 

Benzer Konular

XMEN_43
Cevap
0
Görüntüleme
643
XMEN_43
-iBoRotTi-
Cevap
0
Görüntüleme
527
-iBoRotTi-
>>impacter<<
Cevap
0
Görüntüleme
542
>>impacter<<


Üst Alt