Glass Skin Pack By ''Kang Shao'' (All in one )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi

najanaja

najanaja

Üye

evet onu yapan hiç yok.:hmmm

- - - Eklendi - - -

Beyaz fontu ekledim.:)

svg ikonlusunu bi denk getirsem hiç acımıcam :) aslında ben yaptım sayılır yani editledim ikonlar nvg ydi ama svg ye dönüştürebildim aynı boyutta şeffaf ikon düzenledim tele attım hala orjinal widget çıkıyo ama mifin içinde farklı resim var bende anlamadım nie böle olduğunu :)

tass_co1983

tass_co1983

Üye

svg ikonlusunu bi denk getirsem hiç acımıcam :) aslında ben yaptım sayılır yani editledim ikonlar nvg ydi ama svg ye dönüştürebildim aynı boyutta şeffaf ikon düzenledim tele attım hala orjinal widget çıkıyo ama mifin içinde farklı resim var bende anlamadım nie böle olduğunu :)

najanaja, bazen 2 tane aynı nvg oluyor. onu da bulursan değişir kardeşim :oke:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
najanaja, bazen 2 tane aynı nvg oluyor. onu da bulursan değişir kardeşim :oke:

sonuçta mifin içinde zaten bu nvg ler war yani elbet hepsini deiştiriyom kaç tane warsa ama bu arama widgetini nlamadım mifte sorun yok içindeki ikonlar farklı benim yaptıklarım ama telde hala orjinal görünüyo başka bi yerde ayrı mif mi war bu widgetle alakalı anlamadım hem c ye hem e ye attım mif i hala orjinal widget çözemedim vazgeçtim :)

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983
tass_co1983

tass_co1983

Üye

sonuçta mifin içinde zaten bu nvg ler war yani elbet hepsini deiştiriyom kaç tane warsa ama bu arama widgetini nlamadım mifte sorun yok içindeki ikonlar farklı benim yaptıklarım ama telde hala orjinal görünüyo başka bi yerde ayrı mif mi war bu widgetle alakalı anlamadım hem c ye hem e ye attım mif i hala orjinal widget çözemedim vazgeçtim :)

konudaki mif ten bahsediyorsan birde ben bakayım istersen ;) hangi widget ın mif i?

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
konuyla alakası yok zaten :) adam herşeyi yapmış keşke arama widgetinide yapsaymış dediydim ben :) bi o eksik telefonumda hala onu editleyen olmadı bende benim teldeki orjinal mifi editledim işte :) denemek istiyosan telefonundaki search widgeti kurcukla bi bak bakalım ben yapamadım sen bari yap şeffaf bi arama widgeti :)

• Beğen
tass_co1983

tass_co1983

Üye
arama widget ı derken? hangisi ki o, fransız kaldım baya :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
arama widget ı derken? hangisi ki o, fransız kaldım baya :D

sen widget eklede arama widgeti ekle deince ne geliyo ekrana :) hiç kullanmadınmı arama widgeti hani google da ve telefonda arama yapma widgeti :)

• Beğen
tass_co1983

tass_co1983

Üye
:D inan hiç kullanmadım :D ama suç sende, search widget ı desen anlardım :ehe yarın bakarım widget a :oke:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
:D inan hiç kullanmadım :D ama suç sende, search widget ı desen anlardım :ehe yarın bakarım widget a :oke:

yukarıdan aşaya 3. msj ım oku bida bakalım ne yazmışım :) suçu üstümden atmış oldum, artık sende :) tamam haber bekliyoz.

tass_co1983

tass_co1983

Üye

yukarıdan aşaya 3. msj ım oku bida bakalım ne yazmışım :) suçu üstümden atmış oldum, artık sende :) tamam haber bekliyoz.

:D şu anda kaç işle boğuşuyorum bir bilsen naja :D o geyikti hem ;) yalnız widget ları siz denersiniz, ben fp2 ye geçtim. joshlog vs hiç bişi yapmadım :hmmm

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Evet.Bu widgetlar nedense baya ilgi gördü :hmmm

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir :hmmm

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Teşekkürler.

akenaton89

Üye
teşekkürler

WD-40

WD-40

Üye

hocam sagdaki temanin linkini atabilir misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt