tempestshine
Üye
sadece arama widgetini yapmamış keşke onuda yapsaymış tam olurdu ben denedim editleyemedim orjinalini![]()
evet onu yapan hiç yok.

- - - Eklendi - - -
Beyaz fontu ekledim.

sadece arama widgetini yapmamış keşke onuda yapsaymış tam olurdu ben denedim editleyemedim orjinalini![]()

evet onu yapan hiç yok.
- - - Eklendi - - -
Beyaz fontu ekledim.![]()
aslında ben yaptım sayılır yani editledim ikonlar nvg ydi ama svg ye dönüştürebildim aynı boyutta şeffaf ikon düzenledim tele attım hala orjinal widget çıkıyo ama mifin içinde farklı resim var bende anlamadım nie böle olduğunu 
svg ikonlusunu bi denk getirsem hiç acımıcamaslında ben yaptım sayılır yani editledim ikonlar nvg ydi ama svg ye dönüştürebildim aynı boyutta şeffaf ikon düzenledim tele attım hala orjinal widget çıkıyo ama mifin içinde farklı resim var bende anlamadım nie böle olduğunu
![]()

najanaja, bazen 2 tane aynı nvg oluyor. onu da bulursan değişir kardeşim![]()

sonuçta mifin içinde zaten bu nvg ler war yani elbet hepsini deiştiriyom kaç tane warsa ama bu arama widgetini nlamadım mifte sorun yok içindeki ikonlar farklı benim yaptıklarım ama telde hala orjinal görünüyo başka bi yerde ayrı mif mi war bu widgetle alakalı anlamadım hem c ye hem e ye attım mif i hala orjinal widget çözemedim vazgeçtim![]()
adam herşeyi yapmış keşke arama widgetinide yapsaymış dediydim ben
bi o eksik telefonumda hala onu editleyen olmadı bende benim teldeki orjinal mifi editledim işte
denemek istiyosan telefonundaki search widgeti kurcukla bi bak bakalım ben yapamadım sen bari yap şeffaf bi arama widgeti 
arama widget ı derken? hangisi ki o, fransız kaldım baya![]()
hiç kullanmadınmı arama widgeti hani google da ve telefonda arama yapma widgeti 
inan hiç kullanmadım
ama suç sende, search widget ı desen anlardım
yarın bakarım widget a
![]()
suçu üstümden atmış oldum, artık sende
tamam haber bekliyoz.
yukarıdan aşaya 3. msj ım oku bida bakalım ne yazmışımsuçu üstümden atmış oldum, artık sende
tamam haber bekliyoz.
şu anda kaç işle boğuşuyorum bir bilsen naja
o geyikti hem 
Evet.Bu widgetlar nedense baya ilgi gördü![]()

Teşekkürler.

teşekkürler