asigsasi Üye certy' Alıntı: Orada Z dizini içindeki diyor ama bende sadece C ve E dizinleri var Genişletmek için tıkla ... telefonun hackli mı eğer hackli ise xplore nin ayarlarından ram, rom ve gizli dosyaları seçmen gerekiyor
certy' Alıntı: Orada Z dizini içindeki diyor ama bende sadece C ve E dizinleri var Genişletmek için tıkla ... telefonun hackli mı eğer hackli ise xplore nin ayarlarından ram, rom ve gizli dosyaları seçmen gerekiyor
najanaja Üye Konu Sahibi kiraz.muhammed1' Alıntı: abi valla piri oldun bu işin ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... önemli olan programı keşfetmek e haliyle yaptıkça kurcaladıkça özelliklerini ayarlarını efektlerini öğreniyoz pronun, bu sayede daha verimli işler çıkarıyoz Rica ederim kardeşim.
kiraz.muhammed1' Alıntı: abi valla piri oldun bu işin ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... önemli olan programı keşfetmek e haliyle yaptıkça kurcaladıkça özelliklerini ayarlarını efektlerini öğreniyoz pronun, bu sayede daha verimli işler çıkarıyoz Rica ederim kardeşim.
najanaja Üye Konu Sahibi tolgatavli' Alıntı: eline sağlık teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rica ederim. - - - Eklendi - - - jatvalca' Alıntı: dostum ağırlık widget galiba hep teşekkürler paylaşım için Genişletmek için tıkla ... aynen e dedim ya başka bölümlere pek bakamıyom bile artık işi kaptık görüyon ha bire widget yapcam die uğraşıyom Rica ederim kardeşim.
tolgatavli' Alıntı: eline sağlık teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rica ederim. - - - Eklendi - - - jatvalca' Alıntı: dostum ağırlık widget galiba hep teşekkürler paylaşım için Genişletmek için tıkla ... aynen e dedim ya başka bölümlere pek bakamıyom bile artık işi kaptık görüyon ha bire widget yapcam die uğraşıyom Rica ederim kardeşim.
najanaja Üye Konu Sahibi Vatron' Alıntı: 808 imi şahane yapacak harika widgetlar. Emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... rica ederim kardeşim iyi kullanımlar
Vatron' Alıntı: 808 imi şahane yapacak harika widgetlar. Emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... rica ederim kardeşim iyi kullanımlar