GLadiatOR_FİNAL-cm9+yoon kernel OYUN ROMU (s5 temalı rom)

Sponsorlu Bağlantılar

lavasoft95

Üye
v1 ile v2nin şarj durumu aynımınnet bişey dermisin
kardeşim v2de kalalım biz bnce
V2nin daha iyi olması gerek aslında batarya sorununa gelince oyun romu olduğu için sarjın hızlı gitmesi çok normal.

Wolf389

Wolf389

Üye
Arkadaslar performance test pro programinda 10.8 cikmisti simdi 9.8 cikiyor ne yapsam degistiremedim ama v1 10.3 puan aldi simdi asphslt8 oyununu deneyecem eger acarsa final den iyi cunku final de oyunu acinca kapaniyordu bakalim v1 de aynisi olacak mi

+Furkan

+Furkan

Üye
Arkadaslar performance test pro programinda 10.8 cikmisti simdi 9.8 cikiyor ne yapsam degistiremedim ama v1 10.3 puan aldi simdi asphslt8 oyununu deneyecem eger acarsa final den iyi cunku final de oyunu acinca kapaniyordu bakalim v1 de aynisi olacak mi

Diyorum işte abi v1 daha iyi :3

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Wolf389

Wolf389

Üye
Asphalt 8 indiriyorum şimdilik bekleyip gorecez

Wolf389

Wolf389

Üye
bu görünntüyü v1 denmi çektin
EvetKazanan v1 oldu asphalt8 acti ama finalde acarken kapaniyorduAsphalt 8 oyununa gore degerlendirme yaparsak kazana G wonder romurl= [/url]

Gwonder romunson hali

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
kardeşi
EvetKazanan v1 oldu asphalt8 acti ama finalde acarken kapaniyorduAsphalt 8 oyununa gore degerlendirme yaparsak kazana G wonder rom
m ben salih ustanın 10.1 romun geçicem 4.2.2 olan şimdi herkez onda :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
G wonder her yonuylr daha iyi bence

+Furkan

+Furkan

Üye
G-wonder kullanan biri olarak şunu söylemek isterim öyle ahım şahım bi güzelliği yok en basiti clash of clans ta kasa kasa oynuyorum ben memnun değilim salih hocanın 4.2.2 romu daha kullanışlı ve stabil
EvetKazanan v1 oldu asphalt8 acti ama finalde acarken kapaniyorduAsphalt 8 oyununa gore degerlendirme yaparsak kazana G wonder romurl= [/url]

Gwonder romunson hali

Hele ki wolf gibi touchwiz kurupta kullanırsam kasmadan kullanamıyorum

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye

böyle touchwiz temalı g-wondr romunun likini atarmısınız lütfens5 touchwizli g wonder romunu atarmısınız resimdeki gibi olsun

+Furkan

+Furkan

Üye

böyle touchwiz temalı g-wondr romunun likini atarmısınız lütfens5 touchwizli g wonder romunu atarmısınız resimdeki gibi olsun

Oyle linki yok kardeşim internetten s5 launcher hdpi diye arattır cwm den flashla aynısı olur

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
bi ara
Oyle linki yok kardeşim internetten s5 launcher hdpi diye arattır cwm den flashla aynısı olur
şştırıyım ulamazsam bu resimdeki launcheri issterim wolftan

Gwonder romunson hali
kardeşim sendeki launcherin linkini verirmisin

• Beğen
Tepkiler: +Furkan
ismailozcn

ismailozcn

Üye
bi ara

şştırıyım ulamazsam bu resimdeki launcheri issterim wolftan

Adam s4 launcherın üzerine s5 tema yüklemiş
Buyur link:
Not: cm10 /cm10.1 ve üzerinde çalışır

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Adam s4 launcherın üzerine s5 tema yüklemiş
Buyur link:
Not: cm10 /cm10.1 ve üzerinde çalışır
kardeşim onu flash ladım olmadı nedenki ?

Üst Alt