lavasoft95
Üye
V2nin daha iyi olması gerek aslında batarya sorununa gelince oyun romu olduğu için sarjın hızlı gitmesi çok normal.v1 ile v2nin şarj durumu aynımınnet bişey dermisin
kardeşim v2de kalalım biz bnce
V2nin daha iyi olması gerek aslında batarya sorununa gelince oyun romu olduğu için sarjın hızlı gitmesi çok normal.v1 ile v2nin şarj durumu aynımınnet bişey dermisin
kardeşim v2de kalalım biz bnce
Arkadaslar performance test pro programinda 10.8 cikmisti simdi 9.8 cikiyor ne yapsam degistiremedim ama v1 10.3 puan aldi simdi asphslt8 oyununu deneyecem eger acarsa final den iyi cunku final de oyunu acinca kapaniyordu bakalim v1 de aynisi olacak mi
bizede bildirirmisinAsphalt 8 indiriyorum şimdilik bekleyip gorecez
bizede bildirirmisin
bu görünntüyü v1 denmi çektinTabi bro
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızarkadaslar v1 performance test pro sonucu
EvetKazanan v1 oldu asphalt8 acti ama finalde acarken kapaniyorduAsphalt 8 oyununa gore degerlendirme yaparsak kazana G wonder romurl=bu görünntüyü v1 denmi çektin
m ben salih ustanın 10.1 romun geçicem 4.2.2 olan şimdi herkez ondaEvetKazanan v1 oldu asphalt8 acti ama finalde acarken kapaniyorduAsphalt 8 oyununa gore degerlendirme yaparsak kazana G wonder rom

Link atkardeşi
m ben salih ustanın 10.1 romun geçicem 4.2.2 olan şimdi herkez onda![]()
Bana bunun linkni atarmisin nolurEvetKazanan v1 oldu asphalt8 acti ama finalde acarken kapaniyorduAsphalt 8 oyununa gore degerlendirme yaparsak kazana G wonder romurl=Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/url]
Gwonder romunson hali
EvetKazanan v1 oldu asphalt8 acti ama finalde acarken kapaniyorduAsphalt 8 oyununa gore degerlendirme yaparsak kazana G wonder romurl=Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/url]
Gwonder romunson hali
böyle touchwiz temalı g-wondr romunun likini atarmısınız lütfens5 touchwizli g wonder romunu atarmısınız resimdeki gibi olsun
şştırıyım ulamazsam bu resimdeki launcheri issterim wolftanOyle linki yok kardeşim internetten s5 launcher hdpi diye arattır cwm den flashla aynısı olur
kardeşim sendeki launcherin linkini verirmisinEvetKazanan v1 oldu asphalt8 acti ama finalde acarken kapaniyorduAsphalt 8 oyununa gore degerlendirme yaparsak kazana G wonder romurl=Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/url]
Gwonder romunson hali
bi ara
şştırıyım ulamazsam bu resimdeki launcheri issterim wolftan
kardeşim onu flash ladım olmadı nedenki ?Adam s4 launcherın üzerine s5 tema yüklemiş
Buyur link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Not: cm10 /cm10.1 ve üzerinde çalışır
cm9 mı yüklemeye mi çalıştın?kardeşim onu flash ladım olmadı nedenki ?
yoo alakasızcm
cm9 mı yüklemeye mi çalıştın?