Wolf389
Üye
Ne biliyim arat isteclockword dosyasını bulamadım işte nerde
Ne biliyim arat isteclockword dosyasını bulamadım işte nerde
Evet dogrudur recovery modda iken backup and restore basip ordan restore sdcard 1 e bas yuklehafıza kartının içinde bi tane clockwokmod dosyası var içinde backup dossyası var şimdi o indirdiğim gladiator adlı klasörü zarchiver ile tele çıkartıp o dosyanın içine atıcam doğrumudur ?
saol kardeşim ondan önce wipeleri yapcaz zatenEvet dogrudur recovery modda iken backup and restore basip ordan restore sdcard 1 e bas yukle
kardeşim şimdi yükledim galaxy wonder açılışta kaldı :/Evet once wipelar sonra forrmat system/format data/format cache yapip romu flashla
Wipe data/wipe cache/wipe dalvik cache yaptinmi bide dediklerimikardeşim şimdi yükledim galaxy wonder açılışta kaldı :/
yaptım evet hepsini eksiksiz yaptım olmadıWipe data/wipe cache/wipe dalvik cache yaptinmi bide dediklerimi

Ben canim sıkıldıkca ara sira yukluyorum hic boyle bi sorunla karsilasmadimyaptım evet hepsini eksiksiz yaptım olmadı![]()
DARK_HooD sen yardım et bari kardeşim 
O sana rootlansın mı diye soruyor evet diceksinbnm niye olmadıkı reboot derken yes-root device (system filan yazıyo onamı basıyım no yamı basıyım ilk yükledğimde no ya basmıştımyardım edecek biri vRmı :/biri yrdım etsin ya bu romu yüklemek istiyorum lütfenDARK_HooD sen yardım et bari kardeşim
![]()
bide öyle deneyim olmazsa yine sanna sorarım karedşimO sana rootlansın mı diye soruyor evet diceksin
öylede denedim olmadı kardeşim ya 
clockword dosyasını bulamadım işte nerde

yaptım hepsini ama açılışta kalıyorİndirdigin dosyanın icinde zaten rakamlı bi dosya olcak
sen sdcarda yada hafıza kartına clockworkmod klasoru olusturcaksın ve o olusturdugun dosyanin icinede backup diye dosya yapıcaksın onun icinede indirmis oldugun rakamlı dosyayı atıcaksın sonra back up restoreden restore sdcard0 veya 1 i secip islemini tamamlicaksın![]()
yaptım knk dosya eksikmiş hallettimMuhtemel bi adımı atladın bro ama aynı acılısta kalma sorunu bysalih hocanın cm11 romunda oluyo

bunun final sürümü çıktımı çıktıysa link atarmısınFinal Sürümü dahada harika