GLadiatOR_FİNAL-cm9+yoon kernel OYUN ROMU (s5 temalı rom)

Sponsorlu Bağlantılar

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
hafıza kartının içinde bi tane clockwokmod dosyası var içinde backup dossyası var şimdi o indirdiğim gladiator adlı klasörü zarchiver ile tele çıkartıp o dosyanın içine atıcam doğrumudur ?

Wolf389

Wolf389

Üye
hafıza kartının içinde bi tane clockwokmod dosyası var içinde backup dossyası var şimdi o indirdiğim gladiator adlı klasörü zarchiver ile tele çıkartıp o dosyanın içine atıcam doğrumudur ?
Evet dogrudur recovery modda iken backup and restore basip ordan restore sdcard 1 e bas yukle

Wolf389

Wolf389

Üye
Evet once wipelar sonra forrmat system/format data/format cache yapip romu flashla

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
bnm niye olmadıkı reboot derken yes-root device (system filan yazıyo onamı basıyım no yamı basıyım ilk yükledğimde no ya basmıştımyardım edecek biri vRmı :/biri yrdım etsin ya bu romu yüklemek istiyorum lütfen :(DARK_HooD sen yardım et bari kardeşim :(

lavasoft95

Üye
bnm niye olmadıkı reboot derken yes-root device (system filan yazıyo onamı basıyım no yamı basıyım ilk yükledğimde no ya basmıştımyardım edecek biri vRmı :/biri yrdım etsin ya bu romu yüklemek istiyorum lütfen :(DARK_HooD sen yardım et bari kardeşim :(
O sana rootlansın mı diye soruyor evet diceksin

+Furkan

+Furkan

Üye
clockword dosyasını bulamadım işte nerde

İndirdigin dosyanın icinde zaten rakamlı bi dosya olcak

sen sdcarda yada hafıza kartına clockworkmod klasoru olusturcaksın ve o olusturdugun dosyanin icinede backup diye dosya yapıcaksın onun icinede indirmis oldugun rakamlı dosyayı atıcaksın sonra back up restoreden restore sdcard0 veya 1 i secip islemini tamamlicaksın :)

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
İndirdigin dosyanın icinde zaten rakamlı bi dosya olcak

sen sdcarda yada hafıza kartına clockworkmod klasoru olusturcaksın ve o olusturdugun dosyanin icinede backup diye dosya yapıcaksın onun icinede indirmis oldugun rakamlı dosyayı atıcaksın sonra back up restoreden restore sdcard0 veya 1 i secip islemini tamamlicaksın :)
yaptım hepsini ama açılışta kalıyor

+Furkan

+Furkan

Üye
Muhtemel bi adımı atladın bro ama aynı acılısta kalma sorunu bysalih hocanın cm11 romunda oluyo

lavasoft95

Üye
Bide şey dicem rom kurarken sdcard0ı da formatlayın önceki halinden bişeyler kalmasın en azından ben öyle düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
bu klavyeyi begenmedim başka klavye varmıdır ?

Wolf389

Wolf389

Üye
Final Sürümü dahada harika

Üst Alt