Glaaxy s3 oyun perfonmansi

Konu Sahibi
Glaaxy s3 oyun perfonmansi
Meraba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi galaxy s3 alicam ve oyun perfonmansi iyi die duydum ama bazi konularda ve forumlarda kasiyor die de gordum size sorum fifa 15 ve gta san andreas yukleyecegim ilk olarak kasarmi yoksa kasmazmi bende galaxy w var kasiyor fifa 15 cok fena acaba s3 te de kasarmi lütfen yardimci olun şimdiden teşekkürler.

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Fifa 15'in kasmadığının kanıtı:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu da GTA San Andreas'ın kasmadığının kanıtı:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Dipnot: Nolursa olsun yüklediğin tüm oyunların en son sürümlerini yükle. Telefonun da yazılımını her daim güncel tut. Şuanda son güncellemeleri yapılmış bir Galaxy S3'ün çalıştıramadığı oyun yok, hatta zorlandığı oyun da yok gibi gözükmekte.

Konu Sahibi
Adamsın kardeşim çok saol ama bu videolardaki telefonlar orijinal rom mu acaba

Seglopsi

Üye
2015 yılına kadar galaxy s3 bütün oyunları rahatça çalıştıracaktır. yeni gelecek android sürümüyle 5000 yeni apinin gelmesiyle işlem yükü biraz daha artacak hal itibari ile ancak o zaman biraz kasmalar ve yavaşlamalar başlayabilir.

Tepkiler: B.A.R.O.N

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Adamsın kardeşim çok saol ama bu videolardaki telefonlar orijinal rom mu acaba
Rica ederim Android 4.3 sürümünü kullanıyor, yazdığı üzere GTA'da. Ancak Fifa'yı bilmiyorum. Ama şuanda Android'in en büyük performans katillerinden biri GTA San Andreas. Eğer onu stock romda akıcı bir biçimde çalıştırıyorsa zaten Fifa 15 telefonu yormaz bile.

Tepkiler: B.A.R.O.N
    Konu Sahibi
Birde mc 4 var oda bayağı iyi bi oyun arkafaşimin gm discovery de biraz kasiyor acaba s3 te kasar mi

Konu Sahibi
Cok sağ olun arkadaşlar çok kararsizdim almakta cok yardimci oldunuz hepinize tşkler

Seglopsi

Üye
Cok sağ olun arkadaşlar çok kararsizdim almakta cok yardimci oldunuz hepinize tşkler

kaç paraya alacağın da önemli veya takasla mı alacaksın bunlar önemli. belki daha iyi bir model alabilirsin onu da danış istersen forumda.

galaxy w ve s3 arasında dağlar kadar fark var. oyunlarda sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum. ama genel bölümüne bütçeni ve beklentilerini belirten bi konu açarsan daha iyi önerilerde alabilirsin

MaxipmaN

Üye
note2 asphalt 8i yüksek ayarda oynatamıyor, orta ayarda sorun yok küçük bir örnek

Tepkiler: lazye
ayarlarını falan kurcalamadımda ben s3 de asphalt 8 ve gta san andreası sorunsuz oynayabiliyordum.

MaxipmaN

Üye
yok ya note 2 oynatıyor asphalt 8 i highda sadece biraz fps düşüyor okadar
oynatıyo da kendinden geçiyo ,ya benim gözler kasma olayında çok titiz ya da harbi kasıyo orta ayar da güzel zaten sorun değil

Tepkiler: AHKE
Note 2 demişken s note 2 de alabilirsin bence

Tepkiler: MaxipmaN
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben s3 te krarliyim 550 tl ye sahibinden de falan var ama cakma olabilir mi acaba