Galaxy S2 Oyun Performansı

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet64932

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 Oyun Performansı
Meraba arkadaşlar. ben yakinda s2 alacamda acaba oyun performansi iyimidir yani şu 3 oyunda kasarmi 1. Fifa 15 2. gta sa 3. modern combat 5 lütfen yardim edin arkadaslar paramin bosa gitmesini istemiyorum. şimdiden Teşekkürler :-)

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Gta sa la mc5 te kasabilir yani s2 de bildiğim kadarıyla ısınma sorunu var overclock yap desem

turancen

turancen

Üye
Galaxy s2 oyun performansı (1 yıldır kullanıyorum)

MC5 ( kasmasının nedeni aynı anda video çekmesidir, normalde oyun kasmıyor)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

GTA SA v1.03 (şu anda v1.0.7 yüklü rahat oynuyorum)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

Mehmet64932

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun Arkadaşlar.. Peki Fifa Kasarmı

MaxipmaN

Üye
mc5 kasmazsa fifa hiç kasmaz bence

Mehmet64932

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sonunda aldım telefonu. Şuana kadar gta sa. dahil hiç bir oyun 0 kasmayla devam yani hiç kasmıuyor. Mc 5 i dha deneyemedim ama ondada kasmaz die umuyorum

furkankaya559758

Üye
Arkadaşlar sonunda aldım telefonu. Şuana kadar gta sa. dahil hiç bir oyun 0 kasmayla devam yani hiç kasmıuyor. Mc 5 i dha deneyemedim ama ondada kasmaz die umuyorum
Hayırlı olsun. Büyük ihtimalle MC5'de kasmaz.

cici60

cici60

Üye
Telefon iyi hosta sarji cabuk bitiyo s3 daha iyi ;)

turancen

turancen

Üye
3800 mah batarya aldım, 24 saat sürüyor ve 3 saatten fazla ekran süresi, 3g internet sürekli açık, clash of clash oynuyorum :D
Bende s1 de var bakalım onun gta sa performansı nasılmış :D

Mehmet64932

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Furkankaya kardeşim. Bende kasmaz die düşünüyorum. Turancen s1 de kasıyormu oyun¿

turancen

turancen

Üye
Hayır, gta sa v1.0.7 sürümü, S1 i9000GT telefonda, kasmıyor çok rahat bir şekilde oynatıyor, grafikleri en düşükte ve uzak mesafe yüzde 30da hiç tıkanmadan oynatıyor, oyun için videoda çekeceğim o zaman kendinizde görebilirsiniz :D