Strateji Gl World At Arms!!

Sponsorlu Bağlantılar

waterback

waterback

Üye

jad buldum jar olanıda koyacağım

hasancakici

Üye
linkler ölü

waterback

waterback

Üye
nereye yükleyim söyleyim

hasancakici

Üye
Oyun bu siteye eklenmiş

• Beğen
Tepkiler: sevimli_5252

aaabbbcc

Üye
320x240 c3 olanı yok bulabilir misiniz ?

tekmustafa

Üye
World at arms oyunda savaşırken heading south bölümünde takıldım bölüm kilitli nasıl geçeceğim bilen varsa cevap versin

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
teşekkürler

bekor22

Üye
güzel oyun teşekkürler

bensahin1988

bensahin1988

Üye
World at arms oyunda savaşırken heading south bölümünde takıldım bölüm kilitli nasıl geçeceğim bilen varsa cevap versin
Merhaba Arkadaşlar, arkadaşlar Ben World At Arms Nokıa s60v3 240*320 sistemli oyunu uzun zamandır oynuyorum ama ne varki 4 "Güneye Gidiş - Göklere Görevini tamamla" isimli hava saldırısını oynuyamıyorum, ve şuan 70'inci seviyedeyim ve ekonomim sağlam ve ayrıca 440.965.735 milyonda param var ben oyunu Türkçesini indirmek zorunda kaldım oda sadece gameloftun sitesinde var başka hiçbir sitede türkçesi yok, ingilizce versiyonda şu şekilde yazıyor "Up İn The Air" to unlock yazıyor Türkçe versiyonda ise kilidi açmak için "Göklere" Görevini Tamamla Yazıyor. Ve Arkadaşlar Görevlerin neredeyse hepsini tamamladım sayılır sadece bu kilit açılınca tamamlanacak görevlerim kaldı şuan sadece kara savaşı yapabiliyorum ve sadece para toplayıp seviyem yükseliyor ve seviye sadece yükseliyor başkada birşey yok, Sizden istediğim şu SADECE SYMBİAN TELEFON OYUNUNDAMI BOZUKMU ÜRETİLMİŞ BU OYUN YOKSA BAŞKA BİR YÖNTEMİMİ VAR ?

Üst Alt