GL Tron v0.01(14) 240x320-320x240

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
GL Tron v0.01(14) 240x320-320x240

Perfect game in 3D performance, a port of the PC. The game is made based on the first movie TRON. You raced in special transport and reserves the strip, thus it is necessary that the enemy would have touched this band and all, he is defeated, but remember that you are not immortal.
Year: 2011
Developer: Ronen K
System requirements: Symbian 9.x with 3D accelerator, as well as the required libraries PIPS and SDL Library version v.2.04 (2)
Language: English
Screen Resolution: 240x320, 320x240
Status: Free

Oyunu kurmadan önce PIPS ve SDL Library v2.04.2 dosyalarını kurmanız gerekiyor..
I cant proove functionality on my phone (dont have 3D chip), only menu is accessible from my N81.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: elbak65, microcan1, ahmet uzun ve 9 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pips dosyası birçok konuda verilmişti..

sek00

sek00

Üye
kardeş açıklama ingilzce kymuşsn yasak dğlmiydi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır o portalda..

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
ilginç bir oyun...

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
sdl ve pips dosyası demişsiniz ama hem sdl den iki tür vermişsin hem de pips dosyası birçok konuda var demişsiniz.bunlardan pek anlamam kusura bakmayın ama biraz daha açıklar mısınız lütfen.telefonun n79.pips dosyasını hangi konuda bulacağım ve sdl lerden hangisini indireceğim?

cihatgenc

cihatgenc

Üye
tesekkürler eline saglık

pRime.

pRime.

Üye
Teşekkürler nadir abi.

batudinho39

batudinho39

Üye
fp2 destekli mi acaba cunku oyunu calistramadi pips beta 1.52 olmasina ragmen

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
sdl ve pips dosyası demişsiniz ama hem sdl den iki tür vermişsin hem de pips dosyası birçok konuda var demişsiniz.bunlardan pek anlamam kusura bakmayın ama biraz daha açıklar mısınız lütfen.telefonun n79.pips dosyasını hangi konuda bulacağım ve sdl lerden hangisini indireceğim?

oyun çok güzel bi şeye benziyor,lütfen yardım edin önceki mesajıma hala yanıt gelmedi..:off:

pRime.

pRime.

Üye
fp2 destekli mi acaba cunku oyunu calistramadi pips beta 1.52 olmasina ragmen

Bende oyun açıldı fakat menü kısmında kalıyor. New game yapınca oyundan atıyor. N95 gibi 3D hızlandırıcılı bir telefona ihtiyacımız var oyunu oynayabilmek için.

--------------- Ekleme ---------------

Bir de Nadir abi, pips dosyalarını veya bulunduğu konunun linklerini konuya eklersen seviniriz.

Arkadaşlar, oyun sadece N95 ve N82 gibi 3D hızlandırıcılı telefonlarda çalışır. Bunun dışındakiler boşuna uğraşmasın. Bir de sdl dosyalarından dilediğinizi kurun, ikisi de aynı. Sadece sürüm farkı var aralarında.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pips dosyasını ekledim birde öyle deneyin..

pRime.

pRime.

Üye
Tekrar teşekkürler.

wildtiger223

wildtiger223

Üye
n79 da calısırmı abim bu ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla bilemiyorum bir deneyin, inan bende çok merak ediyorum oyunu..

pRime.

pRime.

Üye
valla bilemiyorum bir deneyin, inan bende çok merak ediyorum oyunu..

Oyun 3D hızlandırıcı çipi olmayan tellerde çalışmaz. Sadece N95 ve N82 gibi birkaç telefon çalıştırabilir oyunu. Bunun dışındakilerde oyundan atar.

LimePie

LimePie

Üye
sağolasın :)

urbank

Üye
n82 de açılmıyor bilgisayar komut dosyası gibi bişey çıkıyor tron.....bilmem ne dosyası error bulunamadı felan diyor :S

ya arkadaş bu oyun hafıza kartına kuruluyorda ondankimse açamıyor açıklamaya ekle lütfen

USAForever

USAForever

Üye
teşekkürler

belki hatırlamaya çalışanınız vardır oyun tıpkı from paris to berlin şarkısına çekilen klibten çıkmış gibi sanki bayıldım :D

Üst Alt