Tamamını Göremeyınce anlamı kalmıyoryazı vsKarının yarısını göruyom
![]()
ama yazılar gözüküyor. E71 kullanıcıları tam ekran açıyor ama C3 kullanıcılarında Menü kısmı kalıyor. Temaya göre değişiyo bide.İsa oyunu tamamen türkçeleştirsenö.d. Güle güle oyna...
(Nbym. Kıymeti bilinse emeğin yaparız belki. Adamlar indirmesini biliolar anca.İsa oyunu tamamen türkçeleştirsen(
Sende haklısın tabiki. FakatNbym. Kıymeti bilinse emeğin yaparız belki. Adamlar indirmesini biliolar anca.
Ne bileyim oyun tamamen türkçeleştirilse güzel olur ya 
Güzel oyun ama değilmi.. Aslında devam ederimde Projeyi sildim. O yüzden baştan başlamak gerek... Bide bu sebep var. Bu arad RF14 kasıyomuş sende. Hallettim. Birazdan bakarsın mesajlaraSende haklısın tabiki. FakatNe bileyim oyun tamamen türkçeleştirilse güzel olur ya
![]()
Evet çok sevdim ben oyunu sonralara doğru oyun full ingilizce olmaya başladıGüzel oyun ama değilmi.. Aslında devam ederimde Projeyi sildim. O yüzden baştan başlamak gerek... Bide bu sebep var. Bu arad RF14 kasıyomuş sende. Hallettim. Birazdan bakarsın mesajlara![]()
Birde çok sağol kardeşim RF14 için. (yanlız hiç mi ümit yok türkçeleştirmen için küçücük de olsa 1 umut
)Malesef... Projeyi silmesem yapardım ama şimdi başlarsam baştan başlamam lazım türkçeleştirmeye.Evet çok sevdim ben oyunu sonralara doğru oyun full ingilizce olmaya başladıBirde çok sağol kardeşim RF14 için. (yanlız hiç mi ümit yok türkçeleştirmen için küçücük de olsa 1 umut
)
Peki o zaman kardeşimMalesef... Projeyi silmesem yapardım ama şimdi başlarsam baştan başlamam lazım türkçeleştirmeye.