virüs6280 Üye ben 6280 kullanıyorum beni aramasını istemediğim nolar var bunları engellemek istiyorum bunu için bi program varmı yardımcı olurmusunuz 1 2 kişi için hat değiştirmek istemiyorum bazı tellerde bu özellik var ama nokia için program yukelemk mümkünmü
ben 6280 kullanıyorum beni aramasını istemediğim nolar var bunları engellemek istiyorum bunu için bi program varmı yardımcı olurmusunuz 1 2 kişi için hat değiştirmek istemiyorum bazı tellerde bu özellik var ama nokia için program yukelemk mümkünmü
Praetor Emekli Yönetici gizli numaralara kapatmak maxicep Google'ye bunu yazmam yetti Ve iki hattımda da kapattım Teşekkürler.
gizli numaralara kapatmak maxicep Google'ye bunu yazmam yetti Ve iki hattımda da kapattım Teşekkürler.
Leopardess Üye Arkadaşlar vodafone da bilinmeyen numaralara kapatma işlemini GIZLI AC yazıp 7046 ya msj olarak yollayarakta yapabilirsiniz ...
Arkadaşlar vodafone da bilinmeyen numaralara kapatma işlemini GIZLI AC yazıp 7046 ya msj olarak yollayarakta yapabilirsiniz ...
manyakii Üye kac geceden beri gece2 den sonra bilinmeyen nuramadan cagrı alıodm bu cok ii oldu saolasın
vedatim21 Üye bilginde bir hata var arkadaşım vodafone için GIZLI bir boşluk KAPAT yazıp 7046'ya göndermek yeterlidir bkz. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bilginde bir hata var arkadaşım vodafone için GIZLI bir boşluk KAPAT yazıp 7046'ya göndermek yeterlidir bkz. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
eyup_33 Üye vodafone larda gizliye kapatmanın kısayolu 7046 yı arayıp ücretsiz olarak hattınızın gizli aramalara kapatabilirsiniz paylaşım için teşekkürler
vodafone larda gizliye kapatmanın kısayolu 7046 yı arayıp ücretsiz olarak hattınızın gizli aramalara kapatabilirsiniz paylaşım için teşekkürler
özlemmu Üye biri bana telsm ve trkcl hattımı özel numaraya kapatmam icn yapmam gerekeni soleyebilr mı ? ltfen! acil!
biri bana telsm ve trkcl hattımı özel numaraya kapatmam icn yapmam gerekeni soleyebilr mı ? ltfen! acil!