Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gizem'in cenazesi toprağa verildi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer
Üye
Konu Sahibi
Gizem'in cenazesi toprağa verildi
[h=2]Şofben zehirlenmesinden hayatını kaybeden Gizem Bera Yüksel son yolculuğuna uğurlandı.[/h] Bursa'nın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ilçesinde şofbenden sızan gazdan zehirlenen, hastanede hayatını kaybeden 11 yaşındaki Gizem Bera Yüksel'in cenazesi toprağa verildi.
[h=4]GÖZYAŞLARI SEL OLDU[/h]Gizem Bera Yüksel'in (11) cenazesi, önce Arapzade Mahallesi'ndeki evine getirildi.
Evin önünde bekleyen annesi Ayla ve babası Salih Yüksel ile akrabaları ve komşuları gözyaşı döktü. Gizem'in tabutuna sarılarak uzun süre ağlayan aile fertleri çevredekiler tarafından güçlükle sakinleştirildi.
Gizem'in cenazesi, burada dua okunmasının ardından Gazi Orhan Bey Camisi'ne getirildi.Cenaze namazına Gizem'in ailesi, yakınları, komşuları, arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.
Cenaze, namaz kılınmasının ardından
Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Dün saat 22.00 sıralarında, Arapzade Mahallesi'ndeki evlerinde ailesi tarafından banyoda baygın bulunan kardeşlerden İrem Sılay Yüksel (12)
Devlet Hastanesindeki müdahalenin ardından Bursa'ya götürülerek Şevket Yılmaz Devlet Hastanesine kaldırılmış, Gizem Bera Yüksel (11)
Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.
KAYNAK:
|SEÇKiN|
Üye
Türkiye Gizem’i, sınıfında yaptığı o samimi ve içten konuşmasıyla tanımıştı. Önce internette ardından televizyonlarda fenomene dönüştü Gizem…
“Ben bu okula ayakları ıslanarak geldim” diyordu. "Babam inşaat işçisi, 6. kattan düştü, annem benim için çalışırken elini kesti, sizde beni üzüyorsunuz” diye sitem ediyordu sınıf arkadaşlarına…
Güldük Gizem’in o samimi sözlerine…
Sonra her yerden kırmızı kurdeleli ayakkabılar gönderildi…
bu haberi duyduğumdan bu yana gözümden yaş kurumadı, inanın.
can evimden vurdu beni gizem!
M. Akif merhum'dan bir gün yoksulun biri çok acil bir ihtiyacı için 20 tl. para istemiş. ne ki, merhum'un cebinde değil 20 tl., 20 kuruş dahi yok...
öyle müteessir olmuş ki, açmış ellerini arş'ın sahibine ve ağlayan gözleriyle yakarmış:
"ALLAHım, ya bana bu merhamet dolu kalbi vermeseydin, ya da beni para sahibi kılsaydın!"
bugün ben aynı durumdayım, müştekiyim, muzdaribim, bi'kesim:
"ALLAHım, ya bana bu insanlara yardım edecek bir konum, makam verseydin, ya da bunca merhamet vermeseydin!"
affola Rabbim,
senden başka kime arzedeyim ki ben derdimi!
gizem'in videosunu buraya aldım. yüreğim paramparça olarak.
seni asla unutmayacağım güzel kızım,
seni çok sevmiştim...
o minicik yüreciğindeki sorumluluk duygusu,
o yürek paralayan hikayeni...
Sen büyük Rabbimin sonsuz rahmetine, cennetine uçtun ya,
seni unutan, ömer olamayan 'sorumsuz'ların gerçek yüzlerini
bize göstererek!
alnı secdeli dediğimiz, müslüman zannettiğimiz sorumsuzları...
ve bize büyük bir ders daha bıraktın güzel kızım...
müslümanlığı namaz kılmaktan ibaret sananlara tokat bir ders:
ömer kıldığı namazları ile değil,
geceleri sırtında taşıdığı un çuvalları ile ömer olmuştu.
unuttuğumuz bu gerçeği bize yeniden hatırlattın...
bu kahpe dünyadan ayrılmakla sen zarar etmedin, çok şey kazandın aslında ya...
ama biz kaybettik!