Gitar Akord Programı (VITO Metronome v1.10)

Sponsorlu Bağlantılar

kaybeden

Üye
ilk once programı paylaştığın için teşekuler sorunsuz yukledim bazı arkadaşlar sertifika hatası felan diyor galiba bu arkadaşlar hiç pro.yuklememişler tellerine sertifika hatası vermesi normaldir...bu sorunuda telin saat bolumunde tarihi geri almaları yeterli olacak benim tel NOKİA N73 3.uncu denemede yuklendi tarihi:10/10/2009 dan 10/10/2007 ye ayarladım oyle yuklendi...şimdi bir bu programa ne kadar guvenilir.ikincisi bu programı nasıl kullanacam...3 uncusu gitar akoru için kullanacam tabi bu ayrı bir şimdi bunu gitarı akor etmek için nasıl kullanacam bir bilgilendirseniz cok makbule gecer şimdiden teşekurler...

Godfather

Godfather

Üye
gitarımın akordu bunla yapılıyor

gadriye

Üye
cook tesekkürler fakat yüklenirken sifre soruyo sifreyi bulamıorum nerde yazdığını yükleyemedim :s şifrenin ne olduunu bilen yada nerde yazdıını?

ilker2c

Üye
ya riis n73 te çalışırmı

DIKAPRIO

Üye
Saolasın

adream09

Üye
n70 için olanı nı istiyorum yardım plsss:bann::bann::bann:

qirL1903

qirL1903

Üye
tesekkürler

ofp58

Üye
Eğer programları yüklerken sertifika sorunu yaşarsanız önce ''Uygulama Yöneticisi + Ayarlar + Yazılım yükleme + Tümü'' olarak değiştirin..Ondan sonra yine sertifika sorunu olursa telefonunuzun tarihini 1 yıl geri alın,olmazsa 2 yıl 3 yıl geri alıp deneyin...
Umarım işinize yarar... 10,10,2007 oluyo mesela kesın sonuç

passiv€ aggressiv€

Üye
saol :spr

QUASİMADA

Üye
Calısmıor bu acılmadı bıle

gkm1993

Üye
telefonum mahvoldu lan

ysd.iyte

Üye
saolasıın ama daha denemedim :D

ahmet60gs

Üye
arkadaşlar süresi geçmiş sertifika diyo kurmuyo bi çaresine bakarsanız sevinirim

baturox

Üye
soal cok ısıme yaradı

idolbreaker

Üye
sağol dostum emeğine sağlık...

nuhkose

Üye
paylaşım için çok teşekkürler, akort cihazım bozulmuştu yenisini almak yerine böyle bişey daha çok işime yarayacak... ama yorumlara göre n 73 te çalışmıyormuş, n 73 e uyumlu böyle proğram var mı başka bilen yardım etsin lütfen.... teşekkürler şimdiden

TipiqQri

Üye
5800 XpressMusic'tede " Sertifika Geçersiz " diyor.. Sorun ne olabilir ?

lugesya

Üye
teşekkürler

darkrose_c

Üye
teşekkürler

medcezir78

Üye
eywwLLH

Üst Alt