Tuba.Erva
Üye
-
Konu Sahibi
-
aynı duygulardayız ne güzel=)gebersin
basın cok abartıyor aslında abartmaması gerek..haberler yayıldıkca kendılerını bı *k sanıyorlar..Bunlar iyice ülkeye dağılmışlar bizim bu taraflarda bile terörist öldürülüyo
basın cok abartıyor aslında abartmaması gerek..haberler yayıldıkca kendılerını bı *k sanıyorlar..
hıc gündeme gelmese daha iyi olur bence..bu tür konular ..karadenıze sızmakta kolay değil öyle
herkes neyın ne oldugunu görüyorpkk lıların meclse girmesine izin veren öcalanın salınmasını gündeme getirme cesaretine sahip olan bir yönetim oldukça bunlar daha çok azarlar bir daha ki genel seçimde ortalık karışacak meclisde ki bu pkk itleri daha da değerli olacak neden mi adamlar partiyi yeni kurdu doğuda belediyeleri aldı hapisten adam çıkardılar hangi dönemde görülmüş pkk lının hapisten alınıp meclise konulduğu, şimdi bunlar oluyorsa bir daha ki seçimlerde daha fazla millet vekilleri olacak bu sefer hem iktidar hemde muhalefet yanlarına çekmek isteyecek yerel seçimde doğuyu olduğu gibi onlar alacak
işine gelıyosa sonuclarına da katlancak..pesınden sürükledıgı masum insanlarında hesabını ahırette verır tabı din nedir bılıyosabilmem mi biliyorum da adamın uyumak işine geliyo
ben siyasetı cok sevmem secımde bos oy attım cunku sececek adam yok ..ama dedıgn gıbı adam resmen ucak tutup adam getırtıyo secımde oy kullansınlar dıye pes sonra dınden imandan bahsedıyorlar..bir söz var sen onu bilir misin deveye diken insana ...... yaranır diye cahiliye döneminde yaşıyoruz hala halk inanıyor böylelerine seçimlerde yine bunlar başta olacak
zaten her gelen bol desende atıyo kesin toplarsın oylarıbir daha ki seçimlerde ben aday olacağım oylar banaasgari ücret 5000 TL olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?