TayLorSwift
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşım teşekkürler. Ben silmemiştim daha önce ancak hata mesajı vermişti facebook. Senin bu mesajını okuduktan sonra telefonu kapatıp tekrar açtım, facebook güncellemesi çıktı tekrar. Denedim güncellemeyi yine eskisi gibi hata verdi. Bende üzerine tıklayarak sende olduğu gibi silinmesini sağladım ve telefonu tekrar kapatıp açtım. Tekrar güncelleme göründü ve bu sefer sorunsuz güncelledim ve her şey normale döndü. Ancak küçük bir farkla; facebook cihazın üzerinde gelen bir uygulama olduğu için menüde düzenleye bastığınızda - (eksi) işareti çıkmıyordu daha önce, ama şimdi çıkıyor.
BeyLer Su Dk İtibariyLe GunceLLeme Esnasında Facebookda Hata aLip , siLinmiş oLan Facebook'umun Tekrar Yenı bir gunceLLemesi geLdi ve basariyLa günceLLedim
GunceLLeme Tam oLarak
Samsung Apps'de > IndıriLenLer > Listenın en ustunde yer aLiyor
Heyecan Yaptim Indırdim KuLLanıyorum xD
Anında BiLgiyi PayLaşiyim Dedimmmm
Cabuk Girin Sizde İndirin ne oLur ne oLmaz
bnm hackli c6 entegreli 5800 da baglanti sorunu verio cozumunu bilen paylasssin lutfen
nisanın 27 si güzelmiş fotolarda dıkkatBeyLer Su Dk İtibariyLe GunceLLeme Esnasında Facebookda Hata aLip , siLinmiş oLan Facebook'umun Tekrar Yenı bir gunceLLemesi geLdi ve basariyLa günceLLedim
GunceLLeme Tam oLarak
Samsung Apps'de > IndıriLenLer > Listenın en ustunde yer aLiyor
Heyecan Yaptim Indırdim KuLLanıyorum xD
Anında BiLgiyi PayLaşiyim Dedimmmm
Cabuk Girin Sizde İndirin ne oLur ne oLmaz
nisanın 27 si güzelmiş fotolarda dıkkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?