Haber Gigaset Me Pro Resmi olarak duyuruldu

bi bu cihazdaki bataryaya bakın birde Note 5 e bakın,samsung resmen insanları aptal yerine koyuyor

LG G4: 3000Mah
Htc M9 Plus: 2840mAh
Sony Z3 Plus: 2930mAh
S6: 2600mAh
Sürekli samsunga saldırma çabanı anlamis değilim ama millet salak değil bunlarıda görüyoruz.

Tepkiler: H0lligan
Samsungta ki hızlı sarz da kimsede yok hayırdır . Sony nin telefonlar 3-4 saatte sarz oluyor. G serisi de bi nebze o kadar

H0lligan

Üye
samsungu ki kadar hizli bitende yok
yukardaki listeye baksana o mah la hizli sarj olsun bi zahmet

0MG90

Üye
Lumia 950 25 dakikada şarj ile geliyor Yarış mı var başka özellikler de yazalım?

Bakalım ne diyecek merak ediyorum. Birde kalınlıkları mı sıralasak...

Tepkiler: byAndroid
Kim diyor hızlı bitiyor diye bakalım 2k sony ekran koysun noluyor o sarz süresi 2600 mah ile adamlar 4-5 saat ekran alıyorlar batarya da 1 saatte doluyor

0MG90

Üye
Komiksiniz ya sanki babanızın firması

Tepkiler: H0lligan

0MG90

Üye
4-5 saat ekran süresi iyi yani. Daha fazla alacakken daha az almak daha iyi.

Sanki yalanda ben abartıyorum babamın firma ya. Doğru değil mi yanlış bişey mi yazıyoruz sony 3-4 saatte sarz olmuyor mu

Kim diyor hızlı bitiyor diye bakalım 2k sony ekran koysun noluyor o sarz süresi 2600 mah ile adamlar 4-5 saat ekran alıyorlar batarya da 1 saatte doluyor
Babalarımız vefat edince şirketin avrupa kısmını sen al ben asya pazarına bakarım.

Tepkiler: byAndroid

0MG90

Üye
Evet veya 2 saat. Ona bir şey demiyorum ama ölümüne savunmayın firmaları.

H0lligan

Üye
adam hakli fanlikla sadece hava yapiyonuz forumda neyin ne oldugu belli ekrani kaliteli koymuyolar vs demiyorum ben ama 4-5 saat neye yeterki ornegin bir orenci nasil kullansin bunu ?

Tepkiler: teknolojibaronu