Mali Özdemir
Üye
Gigabyt'tan GSmart Rola ''Çift SIM Destekli'' ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )
Gigabyte tarafından üretilen çift SIM desteğiyle birlikte tasarlanan Android 2.2 Froyo işletim sistemli mobil cihazını nitelikli deyatlarıyla satışa sunmaktadır.
Gigabyte GSmart Rola ismiyle gelicek olan çift SIM destekli cep telefonu özellikleri üst segmentlere karşı zayıf kalsada oldukça dikkat çekici.Bu özellikleri sizlerle paylaşalım ;
-Android 2.2 işletim sistemi
-528MHz işlemci-256MB RAM, 512MB ROM-3.2 inç'lik (WQVGA-240×480) dokunmatik ekran
-3.2MP kamera
-MicroSD yuvası üzerinden harici hafıza desteği
-3G, Wi-Fi, GPS ve Bluetooth bağlantıları
-Müzikçalar, radyo, 3.5mm kulaklık jakı
-Önyüklü Google uygulama ve servisleri bu mobil cihazın özellikleridir.
Önümüzdeki yılın başında Avrupa ve Asya pazarında raflardaki yerini alıcak olan mobil cihazın fiyatlandırılması 175Avro olması beklenmektedir.
Gigabyte GSmart Rola ismiyle gelicek olan çift SIM destekli cep telefonu özellikleri üst segmentlere karşı zayıf kalsada oldukça dikkat çekici.Bu özellikleri sizlerle paylaşalım ;
-Android 2.2 işletim sistemi
-528MHz işlemci-256MB RAM, 512MB ROM-3.2 inç'lik (WQVGA-240×480) dokunmatik ekran
-3.2MP kamera
-MicroSD yuvası üzerinden harici hafıza desteği
-3G, Wi-Fi, GPS ve Bluetooth bağlantıları
-Müzikçalar, radyo, 3.5mm kulaklık jakı
-Önyüklü Google uygulama ve servisleri bu mobil cihazın özellikleridir.
Önümüzdeki yılın başında Avrupa ve Asya pazarında raflardaki yerini alıcak olan mobil cihazın fiyatlandırılması 175Avro olması beklenmektedir.