• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

GIF Movie Gear 4.2 : Artık GIF uzantılı resim oluşturmak oldukça kolay

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
GIF Movie Gear 4.2 : Artık GIF uzantılı resim oluşturmak oldukça kolay

GIF formatlı resimler yapmak bundan iki – üç sene öncesine kadar çok zordu. Ama teknoloji geliştikçe yazılımcı mantıklarında buna nazaran gelişme yaşanıldı. Buna nazaranda yazılımcılar yazdıkları programları profesyonel kullanıcıların yanı sıra, basit kullanıcılarında kullanabilmesini öncelik alarak program yazmaya başladılar.

GIF Movie Gear adı verilen bu programı kullanmak aslında oldukça kolay. Avatar veya profil resmi gibi resimler oluşturmak isteyen kullanıcılara öncelik sağlayan bu program bütün resim formatlarını tanıyor. İstediğiniz piksel kalitesinde ve istediğiniz ölçütlerde resim oluşturabileceğiniz bu yazılım ile daha önce kayıtlı olan GIF resimlerini düzenleyebilir ve sıfırdan bir animasyon oluşturabilirsiniz. 30 günlük deneme kısıtlaması verilen bu program’a sahip olmak isteyen kullanıcılar 29,99 Doları gözden çıkartması gerekiyor.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bunun aynısının telefon için olanıda var heralde bir yerde görmüştüm....

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Olabilir ama, bunun kadar ayrıntılı olduğunu sanmıyorum.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Heralde canım birisi telde birisi PC de yapılıyor...:)

Ozan

Ozan

Admin
Kullanımı kolaya benziyor, frame frame calisildigi açık.
İhtiyacı olana denemeye değer..

tekosa

Üye
link çalışmıyor

halil96

halil96

Üye
Çok, Teşekkürler Gif Max Kullanıyorum O Çok Daha Basit:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt