vapur dumanı
Üye
iletecemşunu söle ulaşırsan:
Metin sen giderken üstteğmendi, biraz daha dönmezsen binbaşı olacak(o kadar zamandır yokki)

iletecemşunu söle ulaşırsan:
Metin sen giderken üstteğmendi, biraz daha dönmezsen binbaşı olacak(o kadar zamandır yokki)

ablacan sende olmasan bu forumun hali ne olacak tahmin edemiyorum
iletecem![]()
eskiden benmi vardım?
ablacan sende olmasan bu forumun hali ne olacak tahmin edemiyorum

ama eskiden bu kadar eğlenceli değildi
eskiden benmi vardım?
ben olmasam Ayşe oluuuur Fatma oluuur![]()
teşekkürler ablacım..
ama eskiden bu kadar eğlenceli değildi
eskiden benmi vardım?
ben olmasam Ayşe oluuuur Fatma oluuur![]()

ay teşekkürelr şımardım bak şimdisenin yerin başka![]()

teşekkürler ablacım..
Senin Pelinden akıbetinden haberin varmı?
ya hangisini desemki kalple ilgili sorunu var,anlayabildiğim kadarıyla astımı da varmışteşekkürler verdiğin bilgi için ama neden yatıyor hastahanede rahatsızlığı neymiş

dönsün bu seferde ben hastanelik edecem zaten..Bi süre daha alış bu durumahmm allah acil şifa versin tez zamanda aramıza döner inşallah

dönsün bu seferde ben hastanelik edecem zaten..Bi süre daha alış bu duruma![]()
ben söylerim geçmiş olsun dileklerini.Üzülme sen..Çok geçmiş olsun... (Keşke yazabilsem veya arayabilsem)
ben söylerim geçmiş olsun dileklerini.Üzülme sen..
----------Eklendi @ 22:19:54 ---------- Yazıldı @ 22:03:47 ----------
az önce kendisiyle ilgili bişey öğrendim ve bana yalan söylediğini farkettim...Çok kırıldım sana pelin...Benim bu tür durumlarda tepkimi biliyosun!!!
Ne yapayım şimdi sööle.Ben sana bu kadar.....
neyse....
, walla ben bişiy annamadım bu işten, hem pelin hastanede, hem de sana yalan söylüyor, ve sen ona meydan okuyorsun ??? YAW benim bildiğim hastanede olan biri nezaket ve sevgi yağmuruna tutulur ...
ben söylerim geçmiş olsun dileklerini.Üzülme sen..
----------Eklendi @ 22:19:54 ---------- Yazıldı @ 22:03:47 ----------
az önce kendisiyle ilgili bişey öğrendim ve bana yalan söylediğini farkettim...Çok kırıldım sana pelin...Benim bu tür durumlarda tepkimi biliyosun!!!
Ne yapayım şimdi sööle.Ben sana bu kadar.....
neyse....

sen bilirsin ben sana yalan sölemem 

sen bilirsin ben sana yalan sölemem
sadece yanlış anlaşılmadır yavru
oyüzden hadi üzme beni bak ben senin için geri geldim ki pek girmeyı duüüşnmüyodum eskisi gibi ama nese sen bana kıyamazsın
bu arada ölmeyi başaramadım yine