giderildi sorun

Sweqan

Üye
    Konu Sahibi
giderildi sorun
.....

Odysseus

Üye
Trident'in aynı model cihazının kodu S321'dir. Telefonu nereden aldın bilmiyorum ama Trident SL321 yazıyorsa orjinal Trident değildir bu. Trident olanında java yok, dolayısıyla program ve oyun yükleme şansın da yok.

istersen buradan inceleyebilirsin

Sweqan

Üye
    Konu Sahibi
Evkurdan aldım s321 ztn ama siteden sl 321 yazıyor diye yazdım

--------------- Ekleme ---------------

ee şimdi ben messenger a giremiyecekmiyim ebuddy wap sitesinden fln girsem uygun bir internet paketi olan bir operator soylermısınız yalnız bu sade wap desteklıyor tarayıcı gorunumude cok dandik

Odysseus

Üye
n: hmm anladım. O zaman bu cihaziçin yorum yapayım. Bunda java yok. Dolayısıyla MSN'e bir program aracılığıyla giremezsiniz. Ancak bir wap sitesinin online msn hizmetinden yararlanabilirsiniz. Ama hangi sitelerde bu uygulama var kullanmadığım için bilgim yok. Yine de araştırıp bilgi verebilirim.

mR pYRz

Üye
benim yeni aldığım trident s321 adlı telefona USB ile oyun yüklenebilir mi veya iPhone nin iTunes programından oyun yüklenebilir mi acil cevap verebilir misiniz.. İlgilerinize teşekkürler
hawk_RaP_0674

adem abi yardım et yaff

Odysseus

Üye
Geldim geldim Cumaya gitmiştim. Şimdi bakalım. Cihazında java olmadığı için USB ya da farklı yöntemlerle oyun yükleyemezsin. iTunes'e gelince de program ne yazık ki yalnızca orjinal iPhone'a destek vermekte.

mR pYRz

Üye
ne yapmam gerekir adem abi adem abi yardım et yha

Odysseus

Üye
Şu anda yapılacak birşey yok Sertaç kardeşim. Java desteğinin, java olmayan telefonlara eklenebilmesi için br süre daha beklemelisiniz.

mR pYRz

Üye
saol abi black berry nsl güzel mi

Odysseus

Üye
Sevmedim Sertaç. Değiştiriyorum. Bu akşam hepsiburada dan Nokia E71 sipariş edeceğim. Blackberry ile ilişkimi bitiriyorum

mR pYRz

Üye
adem abi bna ne önerirsin ve bişey dha sorabilir miyim

adem abi bişey daha sora bilir miyim sakıncası yoksa

mR pYRz

Üye
adem abiiii bişey sorabilir miyiiimm salıncası yoksaaa

Odysseus

Üye
Telefon önerisi diyorsan PM attım birkaç model yazdım başka sorun varsa sorabilirsin tabi ki.

mR pYRz

Üye
saol öncelikle.. program msn java vs. yüklenmio dme bu arada nokıa n 51 kac para ögrenebilir misin ??

Odysseus

Üye
E51 sanırım 450 - 500 arası.

mR pYRz

Üye
zaten tipini de beğenmedim pfff

program msn java vs. yüklenmio dme

mR pYRz

Üye
hiç beğenmedim ben zaten bu telefonu

Flowra

Üye
ya ben bu telefonu alim dedim ama fiyatı 499 tl evkurda uygunmu bilemedim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden sağalun

EDİT***

Aynı mesajı tekrar yazmayınız mutlaka cevap verilecektir.