Gidenler geri gelecek herkes Vodafone geçmek isteyecek!!!Bekleyin geliyoruz...

Sponsorlu Bağlantılar

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Gidenler geri gelecek herkes Vodafone geçmek isteyecek!!!Bekleyin geliyoruz...
Gidenler geri gelecek herkes almak isteyecek gelince sıraya girecek sınırları zorlamaya geliyoruz.
Slogan budur ve çok yakında paylaşmak dileği ile bekleyin diyorum.

cakıltası

Üye
helal olsun

paradox1026

paradox1026

Üye
herşeyi diosun tarihi vermiyorsun:) yap bize bi kıyak bi örnek ver mesela

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
herşeyi diosun tarihi vermiyorsun:) yap bize bi kıyak bi örnek ver mesela
arkadaşım vodafone da sen mi çalışıyorsun ben mi anlamadım ki...ben sadece ufo gören masum bir köylüyüm.sen uzay mekiğinin içindesin sen anlat biz bilelim.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:) helal wodafone helaaaal, yıktı geçti zaten 15dk 1kntr olayıyla daha ne olsun

solgun50

solgun50

Üye
bence hikaye yapsa şimdiye kadar çoktan yapardı telsimin devamı gibi gidiyor bence telsime geçsinler vodafone dan çok daha karisma olur...

Solamente

Üye
bence yapar vodafone aveanın gerisinde kaldı her iki operatörde :D

s.volkan

s.volkan

Üye
Slogan çok güzell..

SANIRIM Süper birşeyle gelecekler ama vodafone cep limitsiz yenilemesinden iyi olmayacağına göre ne oalcakki

--------------- Ekleme ---------------

Herkes almak isteyecek derken ürün mü satacak yoksa hatmı

gerçi gidenler geri geelcek demek hat içindir sanırım

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Fikir güzel mekan güzel ama yemezler bu saatten sonra vodafone isterse bedava n79 dahatsın(rüyamda gormustum)yine hiç bir sey olmas vodafone aldıgı telsimi hiç bi degısım yapmadan aynen devam ettırıo sacma sacma tarifeler 10 dakıka bi kontor yok aile içi 1 saat 1 kontor falan fılan biraz daha yaratıcı olun yha allah askına bana katılanlar

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Fikir güzel mekan güzel ama yemezler bu saatten sonra vodafone isterse bedava n79 dahatsın(rüyamda gormustum)yine hiç bir sey olmas vodafone aldıgı telsimi hiç bi degısım yapmadan aynen devam ettırıo sacma sacma tarifeler 10 dakıka bi kontor yok aile içi 1 saat 1 kontor falan fılan biraz daha yaratıcı olun yha allah askına bana katılanlar

Bu kadar acımasız olma arkadaşım şebekeler çok iyi duruma getirdi şikayetler çok azaldı müşteri hizmetleri en iyi olan firma sikayetvar.com da en iyi ödülü alan firma GSM bazında sonra kontörlü hatlarda tarifeleri de iyi.Hem artık şebekelerde Turkcell ile kafa kafaya gelmesine çok az kaldı gördüğüm kadarı ile belli bir kaliteyi yakaladılar 2 sene içinde.bence bu kadar kısa zamanda gene iyi yol aldı.N79 verseler çok ii olurda o kadar da değil bence ben 3310 da talibim

solgun50

solgun50

Üye
kilyou dostum sen vodafone sınırsız felanda dedin serpil abla 1 mart yani anlıcan ömer seyfettinin hikayelerine döndü şunu da açıkca söyleyem cep öğrenci 15 dakika felan müşteri getirmez o yüzden cihaz dağıtımı yapmalı die düşünüom

s.volkan

s.volkan

Üye

Neresi saçma

15 dk sı 1 kontör

Gayet net ve güzel :ehe

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
kilyou dostum sen vodafone sınırsız felanda dedin serpil abla 1 mart yani anlıcan ömer seyfettinin hikayelerine döndü şunu da açıkca söyleyem cep öğrenci 15 dakika felan müşteri getirmez o yüzden cihaz dağıtımı yapmalı die düşünüom

Fikirlerine saygılıyım da sence Avea hattını bu kadar sömüren insalara bedava telefonu al 1 yıl yada 2 yıl faturalı kullan diyebilir misin?Avrupa da en azından bir sistem var insanlar bilinçli ama Türkiye de bu sistem yok biz sanki faturalı hat bedavaymış gibi konuşur konuşur sonra fatura ay sonuda gelince de çıldıran insalarız nedense hep aynı savunma ben bu kadar konuşmadım hırsızsınız diye birde hakaret ve tartışma çıkartırız yada hemen alır cihazı kırdırır başka sim kart takarız faturasını ödemeyiz bu riski sen olsan alır mısın?

solgun50

solgun50

Üye
ya arkadaşım kötü demedim lakin piyasayı sallayacak tarzlar değil...

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Piyasayo sallayacağım diye ayağını kaydırma olsalığı var kriz ortamında herşeyi ince eleyip sık dokuman lazım.Avea gibi patlamakta var işin ucunda öngörülerin çoğu doğru çıktı avea hakkında ya sonrası var mı bu işin ver ver ver nereye kadar bakalım hep beraber görecez.

solgun50

solgun50

Üye
Fikirlerine saygılıyım da sence Avea hattını bu kadar sömüren insalara bedava telefonu al 1 yıl yada 2 yıl faturalı kullan diyebilir misin?Avrupa da en azından bir sistem var insanlar bilinçli ama Türkiye de bu sistem yok biz sanki faturalı hat bedavaymış gibi konuşur konuşur sonra fatura ay sonuda gelince de çıldıran insalarız nedense hep aynı savunma ben bu kadar konuşmadım hırsızsınız diye birde hakaret ve tartışma çıkartırız yada hemen alır cihazı kırdırır başka sim kart takarız faturasını ödemeyiz bu riski sen olsan alır mısın?

bak kilyou şu an sen sektörün içinde bense fahri olarak meraklısıyım bir beldede eğitimciyim ve bulunduğum yere avea nın kulesini yaptıran bir insanım sizin direği kullandık bu arada:) demem o ki insanların cahillikleri tabiki sıkıntı lakin gidenleri geri getirmeniz için devrim niteliğinde işler yapmalısınız mesela avea sınırsız ya da vfone şebeke içi limitsiz gibi şimdi artık insanlar konuşmaya da doydu olayı farklı boyutlara cekmelisiniz avrupada dağıtılan şey neden burda dağıtılmasın ya da avrupada yıllarca zarar açıklayan bir firma neden ülkemizde telsimin devamıymış gibi davransın son olarakdaşebeke düzeldi dedin tamam çekim iyi ama çözüm yok mesela aylardır cep konuş 350 deyim güncel sorgulama servisini yapmadılar yapmadığım şikayet kalmadı lakin nafile yani turkcelin çok gerisindeler saygılarımla...

papi40

papi40

Üye
Seviyeli ve doğru Türkçe kullanılan tartışmaları okumakta güzel oluyor:oke:

Ozan

Ozan

Admin
Vodafone Her Yöne Daha uygun bir tarife çıkarırsa çok başarılı olacaktır bunu basından bu yana söylüyrum zira avea dan çok daha kaliteli hizmet veriliyor, her yöne sınırsız 99 lira olsun yine birçok insan tercih edecektir bundan eminim bende bekliyorum ..

paradox1026

paradox1026

Üye
Vodafone Her Yöne Daha uygun bir tarife çıkarırsa çok başarılı olacaktır bunu basından bu yana söylüyrum zira avea dan çok daha kaliteli hizmet veriliyor, her yöne sınırsız 99 lira olsun yine birçok insan tercih edecektir bundan eminim bende bekliyorum ..

Tüm vergiler dahil 80-85 olursa olabilir

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Vodafone CepLimitsiz'lerden size en uygun olanı ile artık Vodafone aboneleri sadece konuştuğu kadar ödeyecek, konuşmadığı zamanlar için gereksiz fazla fatura ödemek zorunda kalmayacaklar..

Aylık 25 TL* ücret ödeyen abonelerimiz Tüm Vodafone’lularla limitsiz konuşabilirken diğer operatörleri de çok ekonomik fiyatla sadece 15 kr/dk’dan
Aylık 35 TL* ücret ödeyen abonelerimiz Tüm Vodafone’lularla ve sabit hatlarla limitsiz konuşabilirken diğer operatörleri de çok ekonomik fiyatla sadece 15 kr/dk’dan
Aylık 45 TL* ücret ödeyen abonelerimiz Tüm Vodafone’lularla ve sabit hatlarla limitsiz konuşabilirken diğer mobil operatörleri 500 dk ya kadar ücretsiz arayabileceklerdir.
*KDV dahil ÖİV hariçtir.

Üst Alt