Giana Sisters 2 240x320

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flashtecker

Flashtecker

Üye
    Konu Sahibi
Giana Sisters 2 240x320

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: hayatcilingiri, evilwolf08, haltie ve 4 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Mario gibi :D
Teşekkürler dostum..!:oke:

Flashtecker

Flashtecker

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar her konuya teşekkür yazıp geçmeyin lütfen. beğendiyseniz teşekkürler butonu var basabilirsiniz. Ne yorum yapıldı diye sürekli konuları takip etmek zorunda kalıyorum.

merty24

merty24

Üye
bastım butona

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Teşekkürler...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
saolasın kardeş

kilim05

Üye
tesekurler ustaa

enescan159

Üye
birader bu oyun telefondan kaldıramıyorum n73

enescan159

Üye
mrb kardeşim bu saatte senı rahatsız ediyorum kusura bakma ama bu giana sistersi kaldıramadım telefonumdan n73 tlf sistem dosyalarından bıle buldum ismini sildim ama menuden gitmiyo bir el atarsan çok sevınıcem

Flashtecker

Flashtecker

Üye
    Konu Sahibi
mrb kardeşim bu saatte senı rahatsız ediyorum kusura bakma ama bu giana sistersi kaldıramadım telefonumdan n73 tlf sistem dosyalarından bıle buldum ismini sildim ama menuden gitmiyo bir el atarsan çok sevınıcem
Bende kurdum şuan ve uygulama yöneticisine girip kaldırdım programı, normal şekilde kaldırdım programı. sen nasıl silmeyi denedin?

haltie

haltie

Üye
tesekkürler mustafa eline sağlık:oke:

enescan159

Üye
kardeş uygulama yoneticisinde gözükmüyo ne açılıyo ne de siliniyo anlamadım en sonunda biçimlendırmek zorunda kalıcm başka çaresi varsa yrdm edrsn sevınırm kaldır diorm menuden giana sisters 2 silinemiyor dio

Flashtecker

Flashtecker

Üye
    Konu Sahibi
kardeş uygulama yoneticisinde gözükmüyo ne açılıyo ne de siliniyo anlamadım en sonunda biçimlendırmek zorunda kalıcm başka çaresi varsa yrdm edrsn sevınırm kaldır diorm menuden giana sisters 2 silinemiyor dio

uygulama yöneticisinden kaldırmadan önce yanlış bir yöntemle silmeye çalıştın sanırım. Kayıt dosyasını kaldırmış olabilirsin belki o nedenle gözükmüyordur uygulama yöneticisinde. dosyalar eksik olduğundan ne açılıyor ne silinyor.
Benim ileri düzeyde bir bilgim yok. Symbian destek bölümünde konu açıp bir yardım iste bakalım. Anlayan birileri çıkar belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...