Gforce FX5500 256MB Yardımm ACİLL !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
    Konu Sahibi
Gforce FX5500 256MB Yardımm ACİLL !
Değerli üye arkadaşlarım ben geçen gün ekran kardı aldım 'Sparkle Nvidia Gforce FX5500 agp/8x aldım fakat 32mb lık ekran kardı mbile ondan dha iyi performans gösteriyor.masaüstünü bile zor yeniliyor oyunalrda kasıyor klasörü 2 saatte açıyor bir yardı medin format atsam olurmu acaba ?:bilmm

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Eski bir GPU ve kapasitesi oldukça düşük.Ancak masaüstünde filan sorun yapmaması lazım.Temiz bir format at bakalım , düzelmezse tekrar yaz.

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
    Konu Sahibi
Tmm'da abimde sizin yaşınızda :D diyoki olurmu öle şey formatla ne alakası var diyo. git değiştir diyo herhangi bi sorun yok nasıl değiştiricemki aldıgım yer banan küfür eder :D

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Zamanında aynı ekran kartını bende kullandım. Senin yazdıklarının ekran kartı ile alakası yok. Sistemine düzgün bir format at. Ekran kartının son sistem yazılımını yükle. Bak nasıl tıkır tıkır çalışıyor. Ben de kullandım çokta memnundum.

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
    Konu Sahibi
tmm tesekkur ederim çok sağol ! :)

nexus.draco

nexus.draco

Üye
Ekran Kartı Sürücüsünü Yükledin mi Kardeşim Ondan Olmasın? Çünkü Bendede Vardı Bi tane AGP FX5700 LE diye Gayet Hızlı Bir Ekran kartı bir de onu al olmaz ise.

_enqin_

_enqin_

Üye
kardeş sen onun driverini yükledin mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...