EroL
Emekli Yönetici
Gezinti Servisi Kapanmıyor
TTNET'in bir hizmeti olan ve ne olduğu belli olmayan Gezinti servisini kapatamıyorum. Tarayıcı için gezinti botunu açılıp kapanıyor ancak internet hattı için gezinti butonuna tıkladığımda kapatılmasını isteyip istemediğim soruluyor, kapanmasını onaylıyorum sayfa yenileniyor ve tekrar açık konumda kalıyor
internet hattı için izin vermişten tarayıcı için vermemek de akıl tutulmasının bir ürünü olsa gerek, işin aslı bu servis tamamen kandırmaca ve kullanıcının bilgilerini iznini dahi almadan elde etme amacı taşıyor. Açıklamalarda reklam için veri toplandığı belirtiliyor ancak bunun böyle olmadığı da çok açık...
Sizlerden gezinti.com adresine girip "internet hattı için gezinti" butonunuzun düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol etmenizi rica ediyorum. Bu uygulama sadece beni fişlemek için mi yoksa tüm abonelere mi aynı zulüm uygulanıyor merak ediyorum doğrusu.
internet hattı için izin vermişten tarayıcı için vermemek de akıl tutulmasının bir ürünü olsa gerek, işin aslı bu servis tamamen kandırmaca ve kullanıcının bilgilerini iznini dahi almadan elde etme amacı taşıyor. Açıklamalarda reklam için veri toplandığı belirtiliyor ancak bunun böyle olmadığı da çok açık...Sizlerden gezinti.com adresine girip "internet hattı için gezinti" butonunuzun düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol etmenizi rica ediyorum. Bu uygulama sadece beni fişlemek için mi yoksa tüm abonelere mi aynı zulüm uygulanıyor merak ediyorum doğrusu.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.