Usta Orası ağızlık Ağız Yanmasın Diyeonun için Az doldurdum

benim adım nerde o imzada ben yönetimi yıktım da geldim buralara
yusuf sana bi yardımcı lazımsa gelsin istersen by_bilinmez cayları dagıtmanda yardımcı olur sana 
yönetim uyusun daha
biz yusufla anlaştık ben kasadayım

Yöneticilerden İSteğimizz 

Evet patron bi yardımcı LAzımdı.Onuda Ekliyorum Artı bu Konu ÜSt Konu OlabilirmiiYöneticilerden İSteğimizz
![]()

sınavdan sonra bizi büyük bir calışma bekliyor yusuf öss sınavından önce hiç bişey yapamayız.ondan sonra bu kahvehaneyi gündeme getirecek bir calışma yapıcaz Allah'ın izniyle![]()

Eee Hadi Bakalım İnşallah ÖSs Bitsin Hayırlısı İle Büyük Bi Tadilat Ve Restore Edicezz Bu kahvehaneyii![]()
o zamanda kahvehane sana kalır gözüm arkada kalmaz 
hadi bugünde ben açayım kahveyi millet çaylar hazıııııır
tabi sınav ii gecerse yoksa ben belki hayatta olmucamo zamanda kahvehane sana kalır gözüm arkada kalmaz
--------------- Ekleme ---------------
yusufta sınava calışıyor artık sen ikimizide idare et son 4 gün kaldı sınava![]()

yav looney Ölüm Yok ya İşin sonunda neyse O kazanılır kazanılmaz..Ama inşallah kazanırızz gönlümüz onu söylüyo...![]()
inşallah kazanırız ya bende şaka olsun die öyle dedim inşallah sınavdan istediğiniz sonucu alırsınız kahveyi ben idare ederim

valla henüz bakmadım ama bildiğim bişey var bu kahvehanenin iş yapmasını muhabbetcafe engelliyor
ben yusufucan ve senle bu kahvehaneyi büyütürüz kahvehaneleri ayakta tutmalıyız hem cafe sözcügü Türkçede yok burda gül gibi kahvehane dururken.artık bunun reklamını yapmanın zamanı geldi 
muhabbetcafe ne ya o ne zaman cıktı ki demek rakibimiz var kahvehane dururken cafede neymişben yusufucan ve senle bu kahvehaneyi büyütürüz kahvehaneleri ayakta tutmalıyız hem cafe sözcügü Türkçede yok burda gül gibi kahvehane dururken.artık bunun reklamını yapmanın zamanı geldi
![]()
ortak naparız bilmiyorum ama muhabbet cafe üst konu olmuş yani ilgilenmek lazım kurşunlatalım mı?

ortak baktım şimdi cafe boş kimse yok indirelim istersen