looney
Üye
yok maxicep geyikkahvehaye müdürlügünezabıtaya mı![]()

yok maxicep geyikkahvehaye müdürlügüne![]()

yönetim yıkıldı artık bende yönetimdenim
Looney müdür
Ben ÇıraK sende PAraLarı Al Abi Olmamı 
Senıde Ekliyim hemen İmzamabende takılsammı ki buraya yaa![]()
buyrun Buyrun Kahvehanemiz GEce 24:00'a Kadar Açıktır
ne Arzu Edersiniz Çay Kahve Soğuk bişiler 
Tabii Yaabuyrun Buyrun Kahvehanemiz GEce 24:00'a Kadar Açıktır
ne Arzu Edersiniz Çay Kahve Soğuk bişiler
![]()

Pardon UstaYanlış Bilgi Verdim Yeniyizz
daha sen nerelerdesin bu arada sabahtan BeLLi Gittin gittiğinide Söylmiyorsun
![]()

ya öss ye 5 gün kaldı ders calışıyorum bu aralar kahvehaneye ugrayamıyorum bu yuzden sen idare et beni sana güveniyorum geldigimde konunu içerigini degiştiririz acılış dundu bugun caylar ücretli haberin olsun![]()
Tamam Usta Bende Pazarı BeKliyorum Zaten)) Allah Hepimiz için hayırlısını NAsip Eylesin.Ben şimndi Gidiyorum gELirim biraz sonra...
benimde cıkmam lazım sana kahvehane için süprizim var sonra söylerim
k.i.b ii akşamlar kahve sana emanet zapıtalarada dikkat et vergi vermiyoruz cünkü 
aynen bi yer tuttursam kahvehane işi yapmıcam zatenbenimde cıkmam lazım sana kahvehane için süprizim var sonra söylerim
k.i.b ii akşamlar kahve sana emanet zapıtalarada dikkat et vergi vermiyoruz cünkü
![]()
Hadi hayırlı Geceler Usta 

Evt Bende Geldim Kahveye Boş Ver Yoksa Dışarıya Sandalyede Atabiliriz Usta..Bi Demli Çay
![]()

Bilmiyorum Tam kaç Şeker İçeçeğini bide dışarda Otur SıcaK hava 

Al Abi Bi şeker Koydum ama yanınaBilmiyorum Tam kaç Şeker İçeçeğini bide dışarda Otur SıcaK hava
--------------- Ekleme ---------------
50 kuruş![]()
caylar şuanlık 50 kuruş ama sonra fiyatlarda degişiklik olucak bir cay 1 maxipuan gibi 
yusuf ben sana böylemi ögretim hem bir şeker koyuyorsun hemde bardagı yarım doldurmuşsun böylemi müşteriyi memnun edicezcaylar şuanlık 50 kuruş ama sonra fiyatlarda degişiklik olucak bir cay 1 maxipuan gibi
![]()

onun için Az doldurdum