GeYik kahvehanesi

Sponsorlu Bağlantılar

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
anahtarı alıyorum patron

yusufucan

yusufucan

Üye
dıkkkaaaatttt Patron Neler Oluyor Burda :d

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
yönetim yıkıldı artık bende yönetimdenim

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
hadi çırak ekle bakalım

manyak!

manyak!

Üye
bende takılsammı ki buraya yaa:)

looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
Tabii Yaa :) buyrun Buyrun Kahvehanemiz GEce 24:00'a Kadar Açıktır :)ne Arzu Edersiniz Çay Kahve Soğuk bişiler :)

ne gece 24 de kadar ya müşteriye yanlış bilgi verme kahvehanemiz 7 gun 24 saat acıktır :)

yusufucan

yusufucan

Üye
Pardon Usta :D Yanlış Bilgi Verdim Yeniyizz :D daha sen nerelerdesin bu arada sabahtan BeLLi Gittin gittiğinide Söylmiyorsun :D:D

looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
Pardon Usta :D Yanlış Bilgi Verdim Yeniyizz :D daha sen nerelerdesin bu arada sabahtan BeLLi Gittin gittiğinide Söylmiyorsun :D:D

ya öss ye 5 gün kaldı ders calışıyorum bu aralar kahvehaneye ugrayamıyorum bu yuzden sen idare et beni sana güveniyorum geldigimde konunu içerigini degiştiririz acılış dundu bugun caylar ücretli haberin olsun :)

yusufucan

yusufucan

Üye
ya öss ye 5 gün kaldı ders calışıyorum bu aralar kahvehaneye ugrayamıyorum bu yuzden sen idare et beni sana güveniyorum geldigimde konunu içerigini degiştiririz acılış dundu bugun caylar ücretli haberin olsun :)

Tamam Usta Bende Pazarı BeKliyorum Zaten ;))) Allah Hepimiz için hayırlısını NAsip Eylesin.Ben şimndi Gidiyorum gELirim biraz sonra...

looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Usta Bende Pazarı BeKliyorum Zaten ;))) Allah Hepimiz için hayırlısını NAsip Eylesin.Ben şimndi Gidiyorum gELirim biraz sonra...

aynen bi yer tuttursam kahvehane işi yapmıcam zaten :D benimde cıkmam lazım sana kahvehane için süprizim var sonra söylerim :D k.i.b ii akşamlar kahve sana emanet zapıtalarada dikkat et vergi vermiyoruz cünkü :kop:

yusufucan

yusufucan

Üye
aynen bi yer tuttursam kahvehane işi yapmıcam zaten :D benimde cıkmam lazım sana kahvehane için süprizim var sonra söylerim :D k.i.b ii akşamlar kahve sana emanet zapıtalarada dikkat et vergi vermiyoruz cünkü :kop:

Sürprizini MErakla BeKliycem :) Hadi hayırlı Geceler Usta :D:D

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Evt Bende Geldim Kahveye Boş Ver Yoksa Dışarıya Sandalyede Atabiliriz Usta:D..Bi Demli Çay:)

yusufucan

yusufucan

Üye
Evt Bende Geldim Kahveye Boş Ver Yoksa Dışarıya Sandalyede Atabiliriz Usta:D..Bi Demli Çay:)

Al Abi Bi şeker Koydum ama yanına :D:D Bilmiyorum Tam kaç Şeker İçeçeğini bide dışarda Otur SıcaK hava :D

--------------- Ekleme ---------------

50 kuruş :D:D

looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
Al Abi Bi şeker Koydum ama yanına :D:D Bilmiyorum Tam kaç Şeker İçeçeğini bide dışarda Otur SıcaK hava :D

--------------- Ekleme ---------------

50 kuruş :D:D

yusuf ben sana böylemi ögretim hem bir şeker koyuyorsun hemde bardagı yarım doldurmuşsun böylemi müşteriyi memnun edicez :D caylar şuanlık 50 kuruş ama sonra fiyatlarda degişiklik olucak bir cay 1 maxipuan gibi :kop:

yusufucan

yusufucan

Üye
yusuf ben sana böylemi ögretim hem bir şeker koyuyorsun hemde bardagı yarım doldurmuşsun böylemi müşteriyi memnun edicez :D caylar şuanlık 50 kuruş ama sonra fiyatlarda degişiklik olucak bir cay 1 maxipuan gibi :kop:

Usta Orası ağızlık Ağız Yanmasın Diye :D:D onun için Az doldurdum

Üst Alt