GeYik kahvehanesi

Sponsorlu Bağlantılar

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
benim adım nerde o imzada ben yönetimi yıktım da geldim buralara

looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
Usta Orası ağızlık Ağız Yanmasın Diye :D:D onun için Az doldurdum

dudak payı diyorsun yani :D

--------------- Ekleme ---------------

benim adım nerde o imzada ben yönetimi yıktım da geldim buralara

bu aralar işler kesat yusufla sinek avlıyoruz dükkanda işler yollunda gitsin masalar fullensin senide alırız kadroya :) yusuf sana bi yardımcı lazımsa gelsin istersen by_bilinmez cayları dagıtmanda yardımcı olur sana :D

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
yönetim uyusun daha
biz yusufla anlaştık ben kasadayım

looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
Evet patron bi yardımcı LAzımdı.Onuda Ekliyorum Artı bu Konu ÜSt Konu Olabilirmii :D:D Yöneticilerden İSteğimizz :D:D

sınavdan sonra bizi büyük bir calışma bekliyor yusuf öss sınavından önce hiç bişey yapamayız.ondan sonra bu kahvehaneyi gündeme getirecek bir calışma yapıcaz Allah'ın izniyle :D

iremm

iremm

Üye
:aman2::kac:

:ehe:ehe

yusufucan

yusufucan

Üye
sınavdan sonra bizi büyük bir calışma bekliyor yusuf öss sınavından önce hiç bişey yapamayız.ondan sonra bu kahvehaneyi gündeme getirecek bir calışma yapıcaz Allah'ın izniyle :D

Eee Hadi Bakalım İnşallah ÖSs Bitsin Hayırlısı İle Büyük Bi Tadilat Ve Restore Edicezz Bu kahvehaneyii :D:D

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
hadi bugünde ben açayım kahveyi millet çaylar hazıııııır

looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
Eee Hadi Bakalım İnşallah ÖSs Bitsin Hayırlısı İle Büyük Bi Tadilat Ve Restore Edicezz Bu kahvehaneyii :D:D

tabi sınav ii gecerse yoksa ben belki hayatta olmucam :D o zamanda kahvehane sana kalır gözüm arkada kalmaz :D

hadi bugünde ben açayım kahveyi millet çaylar hazıııııır

yusufta sınava calışıyor artık sen ikimizide idare et son 4 gün kaldı sınava ;)

yusufucan

yusufucan

Üye
tabi sınav ii gecerse yoksa ben belki hayatta olmucam :D o zamanda kahvehane sana kalır gözüm arkada kalmaz :D

yusufta sınava calışıyor artık sen ikimizide idare et son 4 gün kaldı sınava ;)

yav looney Ölüm Yok ya İşin sonunda neyse O kazanılır kazanılmaz..Ama inşallah kazanırızz gönlümüz onu söylüyo...:)

looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
yav looney Ölüm Yok ya İşin sonunda neyse O kazanılır kazanılmaz..Ama inşallah kazanırızz gönlümüz onu söylüyo...:)

vay sonunda geldin yusuf baksana daha dün işe aldıgımız adam acıyor kahvehaneyi :D inşallah kazanırız ya bende şaka olsun die öyle dedim ;)

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
inşallah sınavdan istediğiniz sonucu alırsınız kahveyi ben idare ederim

looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
valla henüz bakmadım ama bildiğim bişey var bu kahvehanenin iş yapmasını muhabbetcafe engelliyor
şuan baktım ve gördüm güzel olmuş saolasın

looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
valla henüz bakmadım ama bildiğim bişey var bu kahvehanenin iş yapmasını muhabbetcafe engelliyor

muhabbetcafe ne ya o ne zaman cıktı ki demek rakibimiz var kahvehane dururken cafede neymiş :kop: ben yusufucan ve senle bu kahvehaneyi büyütürüz kahvehaneleri ayakta tutmalıyız hem cafe sözcügü Türkçede yok burda gül gibi kahvehane dururken.artık bunun reklamını yapmanın zamanı geldi :megafon:

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
muhabbetcafe ne ya o ne zaman cıktı ki demek rakibimiz var kahvehane dururken cafede neymiş :kop: ben yusufucan ve senle bu kahvehaneyi büyütürüz kahvehaneleri ayakta tutmalıyız hem cafe sözcügü Türkçede yok burda gül gibi kahvehane dururken.artık bunun reklamını yapmanın zamanı geldi :megafon:

ortak naparız bilmiyorum ama muhabbet cafe üst konu olmuş yani ilgilenmek lazım kurşunlatalım mı?

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
ortak baktım şimdi cafe boş kimse yok indirelim istersen

looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
ortak baktım şimdi cafe boş kimse yok indirelim istersen

onlar şimdi gelecegimizden haberdar olmuştur bekliyelim yusuf da gelsin öyle dalarız onların konusunda kendi reklamımızı yaparız yani onları kendi konularıyla vurucaz ortak ;)

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
vuralım tabi yha

Üst Alt