BYFECI Üye Konu Sahibi Joker6126' Alıntı: ben ? Genişletmek için tıkla ... Yanlış - - - Eklendi - - - Joker6126' Alıntı: faciaa01 Genişletmek için tıkla ... Doğru
Joker6126' Alıntı: ben ? Genişletmek için tıkla ... Yanlış - - - Eklendi - - - Joker6126' Alıntı: faciaa01 Genişletmek için tıkla ... Doğru
MrTech Üye Faciaa01' Alıntı: Yanlış - - - Eklendi - - - Doğru Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Faciaa01' Alıntı: Yanlış - - - Eklendi - - - Doğru Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
BYFECI Üye Konu Sahibi TheMadness' Alıntı: Soruyu görmemişim neyse ben android geneldeyim siz yetişin bana geliyorum Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... o sorular eski kardeşim burak puanının sıfırlanmasını istedi - - - Eklendi - - - Sıradaki soru gelecek hazır mısınız?
TheMadness' Alıntı: Soruyu görmemişim neyse ben android geneldeyim siz yetişin bana geliyorum Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... o sorular eski kardeşim burak puanının sıfırlanmasını istedi - - - Eklendi - - - Sıradaki soru gelecek hazır mısınız?
Joker Emekli Yönetici kusura bakmayın gidip geliyorum şimdi hazırım sor - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Eğer sorunun cevabı yanlış ise puanım silinebilir.İnsanlık hali olmuştur yanlışlık
kusura bakmayın gidip geliyorum şimdi hazırım sor - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Eğer sorunun cevabı yanlış ise puanım silinebilir.İnsanlık hali olmuştur yanlışlık
BYFECI Üye Konu Sahibi Joker6126' Alıntı: kusura bakmayın gidip geliyorum şimdi hazırım sor - - - Eklendi - - - Eğer sorunun cevabı yanlış ise puanım silinebilir.İnsanlık hali olmuştur yanlışlık Genişletmek için tıkla ... Burak o cevap doğruydu ve zaten sen o puanlarını sıfırlatmadın mı?
Joker6126' Alıntı: kusura bakmayın gidip geliyorum şimdi hazırım sor - - - Eklendi - - - Eğer sorunun cevabı yanlış ise puanım silinebilir.İnsanlık hali olmuştur yanlışlık Genişletmek için tıkla ... Burak o cevap doğruydu ve zaten sen o puanlarını sıfırlatmadın mı?
Joker Emekli Yönetici Faciaa01' Alıntı: Burak o cevap doğruydu ve zaten sen o puanlarını sıfırlatmadın mı? Genişletmek için tıkla ... Doğruysa sorun yok kardeşim zaten ilk başlarken sıfırlattım evet
Faciaa01' Alıntı: Burak o cevap doğruydu ve zaten sen o puanlarını sıfırlatmadın mı? Genişletmek için tıkla ... Doğruysa sorun yok kardeşim zaten ilk başlarken sıfırlattım evet
BYFECI Üye Konu Sahibi Soru 10: Bu konuyu en son hangi saatte güncellemişim. (konunun saatine bakınız.)
BYFECI Üye Konu Sahibi Joker6126' Alıntı: 06:42:08 ? Genişletmek için tıkla ... Konunun saati Burak - - - Eklendi - - - Çabuk cevap ver de puan al burak çıkmam lazım
Joker6126' Alıntı: 06:42:08 ? Genişletmek için tıkla ... Konunun saati Burak - - - Eklendi - - - Çabuk cevap ver de puan al burak çıkmam lazım
Joker Emekli Yönetici Faciaa01' Alıntı: Konunun saati Burak - - - Eklendi - - - Çabuk cevap ver de puan al burak çıkmam lazım Genişletmek için tıkla ... Nerden bakılıyo bu konunun saatine la
Faciaa01' Alıntı: Konunun saati Burak - - - Eklendi - - - Çabuk cevap ver de puan al burak çıkmam lazım Genişletmek için tıkla ... Nerden bakılıyo bu konunun saatine la