DarkredBlue61
Üye
O Zaman Yöneticileri Çağırıp Hakkında İşlem Yapmak Gerek Forum Kurallarına Aykırı

O Zaman Yöneticileri Çağırıp Hakkında İşlem Yapmak Gerek Forum Kurallarına Aykırı

Hadi dostum ne bekliyorsun harekete geç o zamanO Zaman Yöneticileri Çağırıp Hakkında İşlem Yapmak Gerek Forum Kurallarına Aykırı![]()

Hadi dostum ne bekliyorsun harekete geç o zaman![]()
Selam gençlik

Selam gençlik
gone but not forgotten
ölmedi kalbimizde yaşıyor demek istedimdiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Demek İstedimimi Var ? Orda Söylesen Biz Nasıl Duyacağız Be Mübarek Yazda Anlayamadım.Demek Olur Mu Ordanölmedi kalbimizde yaşıyor demek istedimdi![]()
Çeviri yeteneklerine hayran kaldimölmedi kalbimizde yaşıyor demek istedimdi![]()

Kışta anlarsınDemek İstedimimi Var ? Orda Söylesen Biz Nasıl Duyacağız Be Mübarek Yazda Anlayamadım.Demek Olur Mu Ordan

Birinci sınıfta hayranlarım vardıÇeviri yeteneklerine hayran kaldim![]()

Beterin Beteri Var Diye Boşa Demiyorlar Beynimden Vurulmuşa Döndüm.Hatta Şu An Şoktayım Gençler Bişey İstiyomusunuz Şoktan Soğuk İçecek Filan?Kışta anlarsın
Birinci sınıfta hayranlarım vardı![]()
Beterin Beteri Var Diye Boşa Demiyorlar Beynimden Vurulmuşa Döndüm.Hatta Şu An Şoktayım Gençler Bişey İstiyomusunuz Şoktan Soğuk İçecek Filan?