Gereksizlerin grubunu kurduk.. Buyrun içeri..

Sponsorlu Bağlantılar

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Yok hayır boşver sen kaldır benim üyeliği ;)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
|-)

ismail

ismail

Üye
sen at istedim ama olmadı arar buluruz :ehe

CABBAR

CABBAR

Üye
şimdi mobilden giriyorum birazdan bilgisayarı açacağım göndereyım taha boş bi anda eklersin

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Ciddiyim kardeşim herşey güzeldi saolun teşekkürler herkese pek fazla girmeyi düşünmüyorum artık foruma bazı dostlar için uğrarım artık hepiniz Allah'a emanet olun ;)

- - - Eklendi - - -

Bu arada sözüm söz gel kulübü vereyim senin yönetimine hemen şimdi ;)

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
Ciddiyim kardeşim herşey güzeldi saolun teşekkürler herkese pek fazla girmeyi düşünmüyorum artık foruma bazı dostlar için uğrarım artık hepiniz Allah'a emanet olun ;)
sen bilirsin :( gerçekten üzdün beni neyse yarın silerim fotonu

- - - Eklendi - - -

senın baska sıkıntın var anlasılan özelden konusalım

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
:(:(

CABBAR

CABBAR

Üye
Tarık seninle çok fazla konuşamadık ama ben forumda en çok taha enes ve joker ile konuştum. Çok yardımı oldu onların çok iyi insanlar muhakkak sende biliyorsun. Gel kırma onları. Kusura bakma işine karışmak istemem ama bende bu grubun bir üyesiyim

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar Tarık arkadsın hiç sıkıntısı yok merak etmeyin :oke: bir kırgınlıkta yok. suan onun gitmesi en hayırlısı. fazlada uzatıp Tarıgın canını sıkmaya gerek yok :oke: Tarık Allaha emanet ol arada uğra

joker.lg

joker.lg

Üye
arkadaslar Tarık arkadsın hiç sıkıntısı yok merak etmeyin :oke: bir kırgınlıkta yok. suan onun gitmesi en hayırlısı. fazlada uzatıp Tarıgın canını sıkmaya gerek yok :oke: Tarık Allaha emanet ol arada uğra

bilmeye hakkım var mi ?

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
ya önemli bişey değil merak etmeyin :D olayın bızle alakası yok bu yeter :D