Enes
Üye
bilmem ki ne sınavı
ne sınavı
- - - Eklendi - - -
:
ayırca dershanede bi hoca bunu duydu o da aynı şeyi söyledi ben ondan önce araştırmıştım inanmak ya da inanmamak size kalmış yinedeHilal Cebeci lafı espiri ve ti ye alınmış hali.
Daha gözüm doymadı ki benim Sakarya üni'den çok duyan yoktur inşallah(alakası yok ama bu smiley çok hoşuma gidiyor)
nete yeni girdim. Aramiza hosgeldin. Burda muhabbet baya hizli ancak yetistim.
bilmem ki ne sınavı
sen bide buna bakDaha gözüm doymadı ki benim Sakarya üni'den çok duyan yoktur inşallah(alakası yok ama bu smiley çok hoşuma gidiyor)
hilal cebeci ile sözcüğün gercek anlamı örtüşüyor zaten neyse ismail abide aynısını diyor ya
ayırca dershanede bi hoca bunu duydu o da aynı şeyi söyledi ben ondan önce araştırmıştım inanmak ya da inanmamak size kalmış yinede
göremedim
ben yardım elimi yollamaya çalıştım bakalım tutabilecek misin ?
sen dedin
sen bide buna bak
hilal cebeci ile sözcüğün gercek anlamı örtüşüyor zaten neyse ismail abide aynısını diyor ya
Allah uzun hayırlı ömür nasip etsinBen sınava girmediğim için tınlamıyorum
bu arada arkadaşlar yarin benim minik cadımin doğum günü. (Asmin Yağmurun) 2. yaşına girecek.
Yarın bir kaç foto atarım
göremedim
burda göremezsin zaten özel mesaja bakacaksin
Öyleyse simdiden Asmin Yağmur'aBen sınava girmediğim için tınlamıyorum
bu arada arkadaşlar yarin benim minik cadımin doğum günü. (Asmin Yağmurun) 2. yaşına girecek.
bana mi dedin
bırak o silahı
Öyleyse simdiden Asmin Yağmur'a
anovvvvvvvvvvvvvvvBen sınava girmediğim için tınlamıyorum
ne anladın ki zatenne bileyim kafam duman yarın sınav var isyeağğn anlamadım pardon abi
yok seviniyorO ata mı biniyor
yine gun1 var elınde
burda göremezsin zaten özel mesaja bakacaksin
bazen sizi anlamıyorumacaba sorun bende mi
bana mi dedinbana silah işlemez canım
Ben sınava girmediğim için tınlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?