Gereksizlerden gereksiz olmayan film önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Gereksizlerden gereksiz olmayan film önerileri
Sevgili maxicanlar;

Gereksizler olarak dışlandık ezildik ama yılmadık bu bölümde ciddi şeyler konuşulduğunu asıl dostlukların bağlılığın burada bu bölümde yaşandığını zannediyorum ispatladık.. hayranlık uyandırdık. Gerek birlikte üzüldük gerek gündem olaylarını ti'ye alarak eğlendik. Bu bölümde çığır açtık ve forumun eğlenceli insanlarını burada topladık zaman zaman işlerimiz meşguliyetlerimiz çıktı katılamadık ancak hep birbirimizi özledik aradık sorduk ve dostluğun forum adabının ve forum arkadaşlığının gereklerini yerine getirdik.

Bu konumuzda izlediğiniz güzel filmlerin paylaşımını yapacağız tabi takdir sizlerin ancak ben bu konuda ciddi ciddi film isimlerinin paylaşımının yapılmasını temenni ediyorum saygılarımla.

Peki bunu nasıl yapacağız;

1)Konumuzun uzun ve kalıcı olması için cinsellik içeren film tavsiyelerinde bulunmayınız.
2)Film değerlendirmelerini tartışamalarını bu konuda değil ayrı konu açarak yapınız.
3)Forumda link veya dosya paylaşımı yasak olduğundan konuda sadece film ismini,kategorisi vs paylaşınız.

Sizlerin bu konuyu ciddiye alacağını ve boş vakitlerimizde film arayışlarından birbirimizi kurtaracağımızı ümit ediyorum.

Saygı ve sevgilerimle keyifli forumlar.

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
İlk olarak ben başlayayım;

1)Killer Elite /Jason statham,Robert De Niro / Aksiyon

s.ileli

s.ileli

Üye
Ilk mesaj benden olsun kör aşk romantik Komedi tarzinda guzel bir film tavsiye ederim

CABBAR

CABBAR

Üye
12 Angry Man (şiddetle tavsiye)

- - - Eklendi - - -

Ladri di Biciclette (eski bir Italyan filmidir güzeldir)

Mert

Mert

Üye
En son izlediğim film olarak Slumdog Millionaire. Dram, gerilim, romantik
Ayrıca Oscar ödüllü :D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Metin MF

Metin MF

Üye
Black filmini öneririm. 2005 yapımı Hint filmidir.

- - - Eklendi - - -

Ha bi de "8 Mile"ı öneririm.

s.ileli

s.ileli

Üye
Sen hangi rarzda film istiyorsun gunde bir film izlerim ben tavsiyede bulunuruz

umitgul18

umitgul18

Üye
Cehennem melekleri - jason statham vs. Aksiyon (Kesinlikle izlemelisiniz)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
6. His

OPC

OPC

Üye
Inception - Leonardo DiCaprio

fingerback5

fingerback5

Üye
Inception - Leonardo DiCaprio

Hayatımda izlediğin en güzel filmdir.Film müzikleri de en iyi olan filmdir e Hans Zimmer yazıyor doğal olarak fakat bu filme ayrıca bir ilgi gösterilmiş.Koridordaki kavga sahnelerinde tek bilgisayar efekti kullanılmayıp sinema teknolojisi kullanılmıştır.Her şeyiyle bana göre harika bir film fakat ilk izleyişinizde anlayamamanız veya sıkılmanız normal.Beyini bayağı bir zorluyor çünkü.

• Beğen
Tepkiler: OPC
OPC

OPC

Üye
Lord of the rings serisi zaten kesinlikle izlenmeli

- - - Eklendi - - -

Hayatımda izlediğin en güzel filmdir.Film müzikleri de en iyi olan filmdir e Hans Zimmer yazıyor doğal olarak fakat bu filme ayrıca bir ilgi gösterilmiş.Koridordaki kavga sahnelerinde tek bilgisayar efekti kullanılmayıp sinema teknolojisi kullanılmıştır.Her şeyiyle bana göre harika bir film fakat ilk izleyişinizde anlayamamanız veya sıkılmanız normal.Beyini bayağı bir zorluyor çünkü.

Aynen öyle :good:

doctorrr

doctorrr

Üye
Truman Show'u kesinlikle izleyin. George Orwell'ın 1984 ütopyasından esinlenerek yapılmış bi film. Jim Carrey var, Ed Harris var, Laura Linney var daha ne olsun...

• Beğen
Tepkiler: Mert
CABBAR

CABBAR

Üye
Efsane seri Star Wars (şiddetle tavsiye)

- - - Eklendi - - -

Esaretin bedeli :oke:

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Limitsiz (2012) :oke:

semihguney

semihguney

Üye
The pursuit of happyness - Umudunu kaybetme . İzlediğim en iyi film bu bence

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Matrix :ehe

Mert

Mert

Üye
Truman Show'u kesinlikle izleyin. George Orwell'ın 1984 ütopyasından esinlenerek yapılmış bi film. Jim Carrey var, Ed Harris var, Laura Linney var daha ne olsun...
+1

Shutter Island. Dram, gerilim, fantastik
Leonardo Di Caprio başrol oynuyor

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
CABBAR

CABBAR

Üye
Dictator (2012)

İMDB 6.4/10

- - - Eklendi - - -

Argo (2012)