mekandroid
Üye
-
Konu Sahibi
-
ne yazık ki eski ekipten eser kalmamış. ne günlerdi be. yapacak birşey yok. önümüzdeki maçlara bakacağız artık...
haydar baştan sona bi gününü anlatan yazı yazsana foruma tutar o konuilk üçü banlanmışşurada dursun daha sonra uygularım
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
güzel fikirhaydar baştan sona bi gününü anlatan yazı yazsana foruma tutar o konu
ben en iyisi bir tivitir açam ordan takıp edersinizhaydar baştan sona bi gününü anlatan yazı yazsana foruma tutar o konu
geri takip vercen miben en iyisi bir tivitir açam ordan takıp edersiniz
tivitr hesabım yok tam olarak nasıl kullanıdılığına bilmiyorum. bu gece çözer kavrarımgeri takip vercen mi
basit zatentivitr hesabım yok tam olarak nasıl kullanıdılığına bilmiyorum. bu gece çözer kavrarım
Banlanan görünce içim gidiyo
Face de ne yapıyorsan twitter da da aynı şeyi yapacaksıntivitr hesabım yok tam olarak nasıl kullanıdılığına bilmiyorum. bu gece çözer kavrarım
Ben hiç üzülmüyorum.
Hatta banlanmasını beklediğim yeni üyeler var =P @0MG90
Biliyoz heralde onu öyle görünce ne biliyim boşuna üye olmuşlar gibi geliyo :PHatta banlanmasını beklediğim yeni üyeler var =P @0MG90
Boş konuşuyor, kaynatmaması gereken yerde kaynatıyor ve nasıl konuşacağını bilmiyorsa banlanıyor zaten, kafalarına göre banlamıyorlar demek ki o banlananların bir hatası olmuştur. Ki bir hatayla da banlamıyorlar demek ki hata sınırını geçmişler. =P
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?