Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gereksizler artık bitti galiba. HAYIRRRRRRRRRRRRRRRR!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N1C<-lazımdeğil
Üye
gereksizler artık bitti galiba. HAYIRRRRRRRRRRRRRRRR!
Artık her gün gereksizler bölümünde 10 konu açıyorum yani sıkıntı yok
Kiziltilki1
Üye
sen bosver gereksizleri asil s60 destege bak. Arki 2005 te yardim istiyor. Bizimkiler 2012 de ona yardimci oluyor.
şu yardım eden kim tanımak isterdim eğer yardımcı olmadıysa konuyu hortlattıysa fena şekilde göze batacaktır
Kiziltilki1
Üye
goze batmaz. Konu 3 kere hortlatilmis. Farkinda degiller. 6630 nasil format atilir. Gibi bir seydi. Simbiyan destek.
spy ghost
Üye
* arama tuşu 3 açma kapama tuşu bunun için konumu açmışlar
Kiziltilki1
Üye
Eee konu hortlakmak marifet ister. En eski konu simbiyan destekte 2005...
Simbiyan destek 1-
Gereksiz mesajlar 0
Hort ekibi ilk golu yedi. mac sonucu ne olacak sayin seyirciler.(maxicep uyeleri)
Eee konu hortlakmak marifet ister. En eski konu simbiyan destekte 2005...
Simbiyan destek 1-
Gereksiz mesajlar 0
Hort ekibi ilk golu yedi. mac sonucu ne olacak sayin seyirciler.(maxicep uyeleri)
hakemler (modlar) taraf tutuyor. Burada bir konu hortlatam dedim (iki gün önce) ofsayt (konu kilit) bayrağını hemen çektiler.
Bu maçta hort takımı fark yer
Kiziltilki1
Üye
arastirmalarim sonucunda simbiyan destekten bir atak daha 2007 yili bir konu daha buldum. 2. Golude atilmis galiba birazdan detaylari veririm. Durum
simbiyan destek 2-
gereksiz mesajlar 0
arastirmalarim sonucunda simbiyan destekten bir atak daha 2007 yili bir konu daha buldum. 2. Golude atilmis galiba birazdan detaylari veririm. Durum
simbiyan destek 2-
gereksiz mesajlar 0
vay anasina sayin seyirciler simbiyan destekten ikinci golde kesinlesti. 2007 tarihli konu (simbiyan telefona format atmak) resmen onaylandi. Destek bolumu farka gidiyor. Bunlari durduracak kimse yok mu.
(NOT:BU IKI KONU HALEN 1. SAYFADA YANI HALA GUNDEMDE)