Yardım Gereksiz Sistem Uygulamaları Nelerdir

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Gereksiz Sistem Uygulamaları Nelerdir
Görev yöneticisini açtığımda sürekli çalışan bazı uygulamalar var. Bunlar;

- Sist Arayüzü
- Google Play Hizmetleri
- Google Hizmetleri Çerçevesi
- Google Kişiler Senkronizasyonu
- Google Hesap Yöneticisi
- com.android.smspush

Bunlar var mesela bunlar tam olarak ne işe yarar ve hangilerini tamamen kaldırsak veya dondursak bir sorun olmaz tek tek açıklayabilecek birisi varmı acaba herkese çok yararlı olur bence ?

Invoke

Invoke

Üye
Sistem arayüzünü kaldırırsan, sürekli hata alırsın. =P
Play hizmetleri adı üstünde işte google play hizmetleri bir şeye bağlı ama tam olarak bilmiyorum.
Diğerleri de öyle googlelar birbirine bağlı tavsiye etmem silmeni.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Sistem arayüzünü kaldırırsan, sürekli hata alırsın. =P
Play hizmetleri adı üstünde işte google play hizmetleri bir şeye bağlı ama tam olarak bilmiyorum.
Diğerleri de öyle googlelar birbirine bağlı tavsiye etmem silmeni.
Evet ama sistem arayüzünü durduruyorum komple birşey olmuyor ama? Bu Google Play Hizmetleri uygulamaların güncellenmesi ile alakalı sanırım çokta ram kullanıyor

majesteeee

majesteeee

Üye
Ben Google hizmetleri çerçevesini kaldırdım ve artık Google play açılmıyor ne yapacağımı bilmiyorum bi yardim eden olurmu acaba

baby_face_

baby_face_

Üye
Ben Google hizmetleri çerçevesini kaldırdım ve artık Google play açılmıyor ne yapacağımı bilmiyorum bi yardim eden olurmu acaba
Faslamadan önce şu yöntemi denermisin?

Ayarlar > Daha fazlası > Uygulama Yöneticisi
Dokunmatik menü tuşuna bas > uygulama tercihlerini sıfırla de.

majesteeee

majesteeee

Üye
Ayarlardan sonra daha fazlası diye bi secenek gelmiyor ki Telefonum htc wildfiree s isletim sistemi 2.3.5
Faslamadan önce şu yöntemi denermisin?

Ayarlar > Daha fazlası > Uygulama Yöneticisi
Dokunmatik menü tuşuna bas > uygulama tercihlerini sıfırla de.

baby_face_

baby_face_

Üye
Ayarlardan sonra daha fazlası diye bi secenek gelmiyor ki Telefonum htc wildfiree s isletim sistemi 2.3.5
Çok özür dilerim ben S4 zannettim. O zaman siz yine uygulama yöneticisini bulun ayarların içindedir ve ordan yine uygulama tercihlerini sıfırlamayı deneyin.

majesteeee

majesteeee

Üye
Flaşlamak nasıl oluyor yani zipteki dosyaları çıkarıp telefona atmak mi bu konuda pek deneyim sahibi değilim de yardim için Çok teşekkür ederim biraz daha detaylı anlata bilirmisiniz
Google apps yani zip olarak indiriyorsunuz (android sürümünüze uygununu) sonra cwmden flashlıyorsunuz.

Invoke

Invoke

Üye
Flaşlamak nasıl oluyor yani zipteki dosyaları çıkarıp telefona atmak mi bu konuda pek deneyim sahibi değilim de yardim için Çok teşekkür ederim biraz daha detaylı anlata bilirmisiniz

Zipi olduğu gibi hafıza kartına atın, içindekileri çıkarmayın.
Sonra cihazı kapatın, açarken recovery modda açın (bir tuş kombinasyonu ile giriliyor cihazdan cihaza değişiyor sizin cihazda nasıl bilmiyorum.)
Recovery moda girince choose zip from sd card ya da benzeri bir seçenek olacak oradan zipi seçip, devam ediyorsunuz, işlem bitiyor, reboot seçeneği ile yeniden başlatıyorsunuz.

majesteeee

majesteeee

Üye
Teşekkür ederim biraz sonra deniyeceğim sonucu paylaşırım
Sonra cihazı kapatın, açarken recovery modda açın (bir tuş kombinasyonu ile giriliyor cihazdan cihaza değişiyor sizin cihazda nasıl bilmiyorum.)
Recovery moda girince choose zip from sd card ya da benzeri bir seçenek olacak oradan zipi seçip, devam ediyorsunuz, işlem bitiyor, reboot seçeneği ile yeniden başlatıyorsunuz.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Ben ne sordum millet ne ile uğraşıyor :D

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve majesteeee
majesteeee

majesteeee

Üye
Gerekli dosyayı bulamadım çok beceriksizim ya acaba site içinde varsa link atmanız mümkün mü

Invoke

Invoke

Üye
Gerekli dosyayı bulamadım çok beceriksizim ya acaba site içinde varsa link atmanız mümkün mü

Bakıyorum...

Bunu recoveryden flashladığında düzelecek, sanırım.

• Beğen
Tepkiler: majesteeee
majesteeee

majesteeee

Üye
Gerekli dosyayı bulamadım çok beceriksizim ya acaba site içinde varsa link atmanız mümkün mi
Iki kere yaptım değişen bişey olmadı kontrol ettim Google hizmetleri çerçevesi Yok hala :(
Bakıyorum...

Bunu recoveryden flashladığında düzelecek, sanırım.

Invoke

Invoke

Üye
Gerekli dosyayı bulamadım çok beceriksizim ya acaba site içinde varsa link atmanız mümkün mi Iki kere yaptım değişen bişey olmadı kontrol ettim Google hizmetleri çerçevesi Yok hala :(

Dün uyumuşum ya kusura bakma.
Valla, bilmiyorum, düzelmeliydi bence. :/
Stock romu tekrar yükleyebilirsin ya da bir bilen yardımcı olur.
Ama bana sorarsan bozmuşken cm 10 falan kur. :D

• Beğen
Tepkiler: majesteeee

resul daglı

Üye
Aynen yaaa bende telefona root attım google play hizmet çerçevesini sildim bilmeden. Bu arada telefonumun markası general mobile discowery

Üst Alt