gereksiz rss widgetlerini kaldırmak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ferhat burak

ferhat burak

Üye
    Konu Sahibi
gereksiz rss widgetlerini kaldırmak istiyorum
gereksiz widgetlerden nasıl kurtulabiliriz.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Web Uygulamasına Gir, Oradan Beslemelere Girip Ordan Silinecek Hangisi İse Silersin..

asigsasi

asigsasi

Üye

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

resim deki gibi widgetin üzerine basılı tut sağ üstte kırmızı ile gözüken çarpı işaretine tıkla.

asigsasi

asigsasi

Üye
Teşekkürler Kardeşim

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler Kardeşim. Peki Diğer Gereksiz Widgetleri nasıl kaldırabiliriz..

komple mi kaldıracan yoksa ekrandan mı?

ekrandan kaldıracaksan mesut resinde göstermiş

ferhat burak

ferhat burak

Üye
    Konu Sahibi
asigsasi

asigsasi

Üye
yüklü uygulamalardan kaldırabilirsin fakat her widgeti kaldıramassın sisteme gömülüdür

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hayır, sadece gereksiz widgetleri sistemden kaldırmak istiyorum. (microsoft apps gibi)
Sizin cihazları bilemiyorum ama n8 de gömülü gelen orjinal programları kaldırmak için şöyle bir yöntem var,kaldırmak istediğin programın kurulum dosyasını elde edebilirsen onu tekrar kurulu olan programın üstüne kurulum yaptığında ozaman işte onu kaldırabiliyorsun.

ferhat burak

ferhat burak

Üye
    Konu Sahibi
Sizin cihazları bilemiyorum ama n8 de gömülü gelen orjinal programları kaldırmak için şöyle bir yöntem var,kaldırmak istediğin programın kurulum dosyasını elde edebilirsen onu tekrar kurulu olan programın üstüne kurulum yaptığında ozaman işte onu kaldırabiliyorsun.

Gömülü değildi. Update yaptım wi fi den baktım ms app. merak ettim güzel bir şey sandım kurdum. Hem prog. gereksiz ve C: hafızasında 40mb yakın alan kaplıyor. Kaldırdım ama ms apps ve onun widegeti kaldı. Ancak ms apps wgz dosyası (varsa) bulup yüklemek .. Forumda her şey yapılıyor, sisteme girip düzenleyen modifiye eden, bunları da yapamaz mı ? ya da bi programı yok mu ??

700 fp2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt