Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gereksiz rss widgetlerini kaldırmak istiyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ferhat burak
Üye
Konu Sahibi
gereksiz rss widgetlerini kaldırmak istiyorum
gereksiz widgetlerden nasıl kurtulabiliriz.
Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
Web Uygulamasına Gir, Oradan Beslemelere Girip Ordan Silinecek Hangisi İse Silersin..
Sizin cihazları bilemiyorum ama n8 de gömülü gelen orjinal programları kaldırmak için şöyle bir yöntem var,kaldırmak istediğin programın kurulum dosyasını elde edebilirsen onu tekrar kurulu olan programın üstüne kurulum yaptığında ozaman işte onu kaldırabiliyorsun.
Sizin cihazları bilemiyorum ama n8 de gömülü gelen orjinal programları kaldırmak için şöyle bir yöntem var,kaldırmak istediğin programın kurulum dosyasını elde edebilirsen onu tekrar kurulu olan programın üstüne kurulum yaptığında ozaman işte onu kaldırabiliyorsun.
Gömülü değildi. Update yaptım wi fi den baktım ms app. merak ettim güzel bir şey sandım kurdum. Hem prog. gereksiz ve C: hafızasında 40mb yakın alan kaplıyor. Kaldırdım ama ms apps ve onun widegeti kaldı. Ancak ms apps wgz dosyası (varsa) bulup yüklemek .. Forumda her şey yapılıyor, sisteme girip düzenleyen modifiye eden, bunları da yapamaz mı ? ya da bi programı yok mu ??