gereksiz bölümünün proları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
gereksiz bölümünün proları
bu bölümde önceden bi düzen vardı. Bi grup vardı.
Oğuzhan ismail Metin Hasan ben adem furkan anılbaran. çoğu zaman bu grup takılırdı. Yani diğer üyelerde vardı ama biz bi grup halinde takılıyorduk. Gece gündüz bu bölümdeydik.

Ama yaza doğru bu bölüme acemiler doldu. Düzeni bozdu. Grubu dağıttı.
şimdi eski konulara bakıyorumda gerçektende çok güzel muhabbetlerimiz vardı.
Peki ya şimdi ; gereksizlerde çok fazla şaçma konu var. Neyin ne olduğu bellisiz.
Bizim açtığımız konular anlamlıydı. Muhabbete yatkındı. şaka yapmaya yatkındı ve biz çok eğleniyoduk.

Yani diyeceğim o ki:

bir zamanlar gece gündüz çıkmadığım burası artık bir çöplükten farkı yok.

zaten artık gelmiyorum buraya. Acemiler iyi baksın buraya.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Bana galiba bu soz :)

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
acemilere bu söz.

Yani üzerine alınabilirsin

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
özür dilerim :bilmm

ismail

ismail

Üye
:zzz: ben niye yokum listede

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
evet. Kankacığım :sarıl:

ismail

ismail

Üye
:sarıl:

Metin MF

Metin MF

Üye
ben niye yokum :(

Türe

Türe

Üye
İsteyen istedigi yerde takilabilir sonucta ki bu bolumde duzen olmasini beklemek de abes :hmmm

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
İsteyen istedigi yerde takilabilir sonucta ki bu bolumde duzen olmasini beklemek de abes :hmmm

Burası gereksiz diye karman çorman olacak hali yok. Önceden bi düzen vardı düzen. Peki şimdi prolar nerde. Yoklar. Neden yoklar. Çünkü düzen bozuldu. Bilen bilir. Anlatmaya gerek yok.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
bu bölümde önceden bi düzen vardı. Bi grup vardı.
ismail Metin Hasan ben adem furkan anılbaran. çoğu zaman bu grup takılırdı. Yani diğer üyelerde vardı ama biz bi grup halinde takılıyorduk. Gece gündüz bu bölümdeydik.

şimdi eski konulara bakıyorumda gerçektende çok güzel muhabbetlerimiz vardı.
Peki ya şimdi ; gereksizlerde çok fazla şaçma konu var. Neyin ne olduğu bellisiz.
Bizim açtığımız konular anlamlıydı. Muhabbete yatkındı. şaka yapmaya yatkındı ve biz çok eğleniyoduk.

Yani diyeceğim o ki:

Senin bu konuya daha yeni girdim ve yazdıklarını yeni okudum. Benim bu konuya çok benziyor. Demekki aynı şeyleri düşünüyoruz. Bölüm artık eskisi gibi değil.

Bölümü bozan sebeplerden biri de konu hortlatmaydı. Eskiden seviye vardı, en ilginç konular hortlatılırdı. O da hortlatmak için hortlatılmıyordu, güzel konular olduğu için. Ancak bir ara öyle bir rüzgar estiki bütün eski konular hortlatıldı. Allah'tan gereksizler bölümü, neredeyse tüm konular hortlatıldı. Bu da düzeni bozan sebeplerden sadece biri.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:hmmm

Türe

Türe

Üye

Burası gereksiz diye karman çorman olacak hali yok. Önceden bi düzen vardı düzen. Peki şimdi prolar nerde. Yoklar. Neden yoklar. Çünkü düzen bozuldu. Bilen bilir. Anlatmaya gerek yok.

Atara gerek yok duzgunce ifade etsen de anlayabilirim. Nezaketin icin tesekkurler.

anılbaran

anılbaran

Üye
Ugurcum sana şöyle ifade edeyim en azından kendim için,konuları görüyorum okuyorum bu bölümde ki konuları da aynı zamanda takip ediyorum. Ama mesaj yazmıyorum. Önceden yazıyordum canım çok sıkılıyodu vakit öldürmek için bu bölüme ugruyordum. Sonrasında hayatım da çok ciddi sıkıntılar yaşamaya başladım ve şuan da devam etmek de bu yüzden burada "lak lak " yapmıyorum . Yani pek mutlu olmadıgımdan gülmek de istemedigimden mesaj yazmıyorum . Elbet yazacam ama ne zaman toparlanırsam o zaman .

Haa şunu da söyleyim Ugur sen de yenilerdensin bu bölümde . Temmuz 2011 de bu bölümde olanlar iyi bilir. O zamanlar bu bölüme yeni katılmıştım kendimden yaşça büyük abilerim,ablalarım vardı onlar ile güzel sohbetmiz vardı .Sonra onlar bi ara gitti. Nedenleri çok bazıları şunlar egitim,iş,zaman bulamama,hayat da başlarına gelen olaylar.Onlar varken iyidi. Onlarım.n boşlugundan mı dır nedir 8 aydır yeni insanlar yüzbaşılar onbaşılar ortamdan etkilendi ve mesaj atmaya araya girmeye çalıştılar bunlar tabi yeni yüzler oldugundan alışmak zordu . Daha yazacagım çok şey var ama böyle kalsın şimdilik.

- - - Eklendi - - -

yani burdayım hep merak etme

paradox07

paradox07

Üye

Yani diyeceğim o ki:

biz gidelim o zaman hı??kimseyi kimseden üstün göremezsin arkadaşım,bu senin hakkın değil.bir zamanlar sen de acemiydin,yeni muhabbetlere,ortamlara girdin.direk kendini arkadaşlarının içinde bulmadın herhalde.ayrıca gruba dağıtanlar tahmin ediyorum ki acemiler değil.yazılanlara göre herkesin işi gücü var,avara değiller.bunları düşünsen iyi olur ve birilerini suçlamadan önce iki kere düşünsen senin için çok daha iyi olur!

• Beğen
Tepkiler: Türe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt