gereksiz bölümünün proları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi

biz gidelim o zaman hı??kimseyi kimseden üstün göremezsin arkadaşım,bu senin hakkın değil.bir zamanlar sen de acemiydin,yeni muhabbetlere,ortamlara girdin.direk kendini arkadaşlarının içinde bulmadın herhalde.ayrıca gruba dağıtanlar tahmin ediyorum ki acemiler değil.yazılanlara göre herkesin işi gücü var,avara değiller.bunları düşünsen iyi olur ve birilerini suçlamadan önce iki kere düşünsen senin için çok daha iyi olur!

Diğer konuda cevabını verdim. :zzz:

- - - Eklendi - - -

Senin bu konuya daha yeni girdim ve yazdıklarını yeni okudum. Benim bu konuya çok benziyor. Demekki aynı şeyleri düşünüyoruz. Bölüm artık eskisi gibi değil.

Bölümü bozan sebeplerden biri de konu hortlatmaydı. Eskiden seviye vardı, en ilginç konular hortlatılırdı. O da hortlatmak için hortlatılmıyordu, güzel konular olduğu için. Ancak bir ara öyle bir rüzgar estiki bütün eski konular hortlatıldı. Allah'tan gereksizler bölümü, neredeyse tüm konular hortlatıldı. Bu da düzeni bozan sebeplerden sadece biri.

Aynı fikirdeyiz :)

- - - Eklendi - - -

Ugurcum sana şöyle ifade edeyim en azından kendim için,konuları görüyorum okuyorum bu bölümde ki konuları da aynı zamanda takip ediyorum. Ama mesaj yazmıyorum. Önceden yazıyordum canım çok sıkılıyodu vakit öldürmek için bu bölüme ugruyordum. Sonrasında hayatım da çok ciddi sıkıntılar yaşamaya başladım ve şuan da devam etmek de bu yüzden burada "lak lak " yapmıyorum . Yani pek mutlu olmadıgımdan gülmek de istemedigimden mesaj yazmıyorum . Elbet yazacam ama ne zaman toparlanırsam o zaman .

Haa şunu da söyleyim Ugur sen de yenilerdensin bu bölümde . Temmuz 2011 de bu bölümde olanlar iyi bilir. O zamanlar bu bölüme yeni katılmıştım kendimden yaşça büyük abilerim,ablalarım vardı onlar ile güzel sohbetmiz vardı .Sonra onlar bi ara gitti. Nedenleri çok bazıları şunlar egitim,iş,zaman bulamama,hayat da başlarına gelen olaylar.Onlar varken iyidi. Onlarım.n boşlugundan mı dır nedir 8 aydır yeni insanlar yüzbaşılar onbaşılar ortamdan etkilendi ve mesaj atmaya araya girmeye çalıştılar bunlar tabi yeni yüzler oldugundan alışmak zordu . Daha yazacagım çok şey var ama böyle kalsın şimdilik.

- - - Eklendi - - -

yani burdayım hep merak etme

Haklısın anıl abicim. Ben buraya eylül 2011 de gelmiştim. Çok güzel sohbetler , muhabbetler vardı. Çok eski 2010 konularınada bakıyorum da o zamanlarda bi düzen bi grup varmış.

- - - Eklendi - - -

ayrıca paradox önceden sayılı kişi giriyordu buraya. Yani önceden de burda olanlar. Şimdi bi bak bakalım konulara mesajlara. Hepsi sonradan gelme. Önceki gibi olsalar hayhay ama herkez ayrı bi kafada. Kapiş ?

paradox07

paradox07

Üye

Diğer konuda cevabını verdim. :zzz:

- - - Eklendi - - -

Aynı fikirdeyiz :)

- - - Eklendi - - -

Haklısın anıl abicim. Ben buraya eylül 2011 de gelmiştim. Çok güzel sohbetler , muhabbetler vardı. Çok eski 2010 konularınada bakıyorum da o zamanlarda bi düzen bi grup varmış.

- - - Eklendi - - -

ayrıca paradox önceden sayılı kişi giriyordu buraya. Yani önceden de burda olanlar. Şimdi bi bak bakalım konulara mesajlara. Hepsi sonradan gelme. Önceki gibi olsalar hayhay ama herkez ayrı bi kafada. Kapiş ?

ne yani sonradan gelme diye benim ve diğerlerinin girme hakkı yok mu??belki bazı insanlar da sizin gibi muhabbet etmek istiyor,belki gerçek dünyada kimse onu istemedi buraya gelip burada,sanal dünyada farklı kişilikle gelip kendini kabul ettirmek istedi.ben buraya içimi çok döktüm,sağolsun arkadaşlar da çok destek oldular.ama artık yasaklandı galiba girişlerimiz öyle mi??yaşın kaç bilmiyorum da kimseyi böyle dışlama bundan sonra,eğer sen de bir gün dışlanırsan anlarsın ne demek olduğunu.umarım başına gelmez.alın forum sizin olsun,tabi eğer yeterse

Türe

Türe

Üye

ne yani sonradan gelme diye benim ve diğerlerinin girme hakkı yok mu??belki bazı insanlar da sizin gibi muhabbet etmek istiyor,belki gerçek dünyada kimse onu istemedi buraya gelip burada,sanal dünyada farklı kişilikle gelip kendini kabul ettirmek istedi.ben buraya içimi çok döktüm,sağolsun arkadaşlar da çok destek oldular.ama artık yasaklandı galiba girişlerimiz öyle mi??yaşın kaç bilmiyorum da kimseyi böyle dışlama bundan sonra,eğer sen de bir gün dışlanırsan anlarsın ne demek olduğunu.umarım başına gelmez.alın forum sizin olsun,tabi eğer yeterse

Tamam kardesim sakin olun kirmayalim birbirimizi. Onun anlayisi o sekilde demek ki

paradox07

paradox07

Üye

Tamam kardesim sakin olun kirmayalim birbirimizi. Onun anlayisi o sekilde demek ki

elimden geldiğince kimseyi kırmamaya çalışırım ama birisi kendini üstün görüp diğerini veya diğerlerini hor gördüğünde dayanamıyorum işte.kusura bakmayın :(

Türe

Türe

Üye
Yok ne demek estagfurullah :) e misal bizde gececilerin ekibiydik. Simdi yeni kisiler geliyo , ne yani disliyayim mi onlari ? :ah

paradox07

paradox07

Üye
Tabii ki dışlamamak gerekir ama arada oluyor herhalde böyle :)

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi

elimden geldiğince kimseyi kırmamaya çalışırım ama birisi kendini üstün görüp diğerini veya diğerlerini hor gördüğünde dayanamıyorum işte.kusura bakmayın :(

ben kimseyi hor görmüyorum. Laf uydurma

- - - Eklendi - - -

siz lafı nerden anlıyosunuz bilmiyorum. Benim kimseyi dışladığım yok. Sadece acemiler dolmadan önce daha iyiydi diyorum.

Paradox daha gelmiş hor görme diyor. önce lafı doğru anla

paradox07

paradox07

Üye
Peki tamam tartışmaya girmeyeceğim.imzamdaki söze uyup susacağım.hakkını helal et,kalmasın birbirimizin üstünde hak.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
benim seninle tartıştığım falan yok.

paradox07

paradox07

Üye
Peki.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Takmayın kafaya sakinleşin düşünün boşverin :good:

paradox07

paradox07

Üye
Artık takmıyorum.helallik istedim ama helal etmedi galiba :s hakkı varsa üzerimde ahirette ister zaten.ne yapalım,sanal ortamda yapacak bi şey yok.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
helal olsun paradox

paradox07

paradox07

Üye
Tamam teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt